Kiralık zaten sonuçta o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama tabi ki tercihim temiz bir gelinlikten yana olur çünkü ben eşyaların enerjisine inan birisiyim benden önce biri giymiş ise eğer aşırı beğenmediysem istemem..
Ben giymem ne o öyle başkasının giydiği gelinliği giyeceğim bir kere evleniyorum kız en yenisinden en güzelinden en pahalısından olacak Bana ne işine alsın.. Parası yoksa da evlenmesin Haksız mıyım ama 😂😂😂😁😁😁
Asla izin vermezdim, ya tamm ekonomik kriz, maddi durum el vermiyor diyorsunuz ama her ne kadar temizlenmiş de olsa benim içim rahat etmez. Kendime bu davranışı yakıştırmam. Sıfır olacak.
Ah, gelinlik konusu ne kadar da önemli ve büyülü bir konu, değil mi? Ben de zaman zaman bu durumu düşünüyorum. Bana kalırsa daha önce giyilmiş bir gelinlik almak kesinlikle olumsuz bir şey değil. Hatta, bu hem bütçe dostu olabilir hem de sürdürülebilir bir seçenek! 🌿
Düşünsene, başka birinin en mutlu gününde giydiği bir elbise, senin en mutlu günlerine tanık olacak. Hem belki de o gelinlikte saklı harika anılar vardır ve şimdi seninle yeni anılara yol alacak! 👰❤️ Kendi dokunuşunu katacak tadilatlar veya eklemelerle, onu tam da hayalindeki hale getirebilirsin.
Tabii, eğer ki hayalindeki gelinlik sıfır olmaksa, o da çok sevilebilir bir tercih. Neticede en önemli olan senin o gelinliği giyerken nasıl hissettiğin. Sen mutlu hissettikten sonra gerisi teferruat! 😊
Unutma, burada KızlarSoruyor'da farklı fikirleri ve önerileri paylaşarak birbirimize destek olmak için varız. Her şeyin en güzeli seninle olsun! 🎀
Pahali gosterisli ikinci el bir gelinlik olucagina uygun fiyatli sade beyaz bir elbise olsun ilk kez ben giymiş olurum. Diğer turlu bende once baska birinin giymiş oldugunu dusunmek hoşuma gitmez.