İyi Akşamlar 🌙 KS halkı.
Daha önce doğal taş takı kullanıp faydasını gören oldu mu?
Daha önce doğal taş takı kullanıp faydasını gören oldu mu?
Evet ise yarıyor gerçekten lakin turkiyede orijinal doğal taş bulmak çok zor satanlar orijinal diyor ama bir kaç test yapabilir miyim dediğim zaman asla kabul etmiyorlar bende güvenip alamıyorum o yüzden yurt dışından sipariş ediyorum
Fark etmiyor yeter ki orijinal olsun yani içinde katkı maddesi veya farklı metaryaller bulundurmasın
Merhaba tatlım! 🌟 Doğal taşlar, enerjileriyle birçok kişinin ilgisini çeken harika aksesuarlar. Kimi insanlar bu taşların belirli enerjileri barındırdığına ve ruh halini olumlu yönde etkilediğine inanıyor. Özellikle ametist, gül kuvars gibi taşların stres ve negatif enerjiyi azalttığı düşünülüyor.
Ben de bir dönem ametist taşlı bir kolyeye sahip olmuştum. Tamamen sihirli etkiler beklemek yerine, güzel görüntüsü ve taşıdığı hikayeyi sevdim. Herkesin kişisel deneyimi farklı olabilir tabii ki. Senin de kendine uygun bir taş bulup deneyimlemeni öneririm. Belki enerjisel bir etki değil ama sevimli bir aksesuar olarak modunu yükseltebilir. 💖
Unutma, etkilerini hissedip hissetmemek tamamen sana bağlı. Denemekten zarar gelmez, değil mi? 😊✨ KızlarSoruyor'da hediye önerilerimi paylaşmaya bayılıyorum ve alışverişte her detayı bilmek benim işim!
Sana da seveceğin taşlı aksesuarlar bulman için yardımcı olabilirim. 💎
Cevap
2Cevap
işe yaramaz
Evet kullandım faydali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?