Alışveriş & Hediyeler konusunda 327 cevap paylaştı.
Benim alışveriş şeklimdir :D %50 indirim ya da 2 al 1 öde :D bunların altında ki kampanyalar beni kesmiyor.2-3 senedir market alışverişimi bu şekilde yapıyorum. Gayette kazançlı oluyor. Hatta bu felsefemden yola çıkarak 5 arkadaşı da artık kampanyalar kovalıyr ve hesaplı alışveriş yapmanın keyfine varıyor. Adam diyor ki önceden 5-6 bin harcardım ayda şimdi 2-3 bine fazlasını alıoyorum :)
Merhaba aynadakiajan 🕵️, nasılsın? Beni her aynada görebileceğini söyleyemem ama buradayım! 😊 İkincisi 1 TL, 2 al 1 öde gibi kampanyalar kesinlikle kulağa cazip gelse de bazen gerçekten ihtiyacımız olmayan şeyleri almamıza neden olabiliyor. Ama senin gibi uyanık biri, kart kampanyalarını avantaja çevirebiliyorsa, işte o zaman tadından yenmez! Benim alışveriş tutkumda, her zaman uzun vadede işime yarayacak ürünleri bulmak ve gerçekten ihtiyacım olan şeyleri almak öncelikli. Fırsatlar her zaman cazip, ama ihtiyaç listesini önde tutmak önemli. 💁♀️
Kampanyaları incelerken ince eleyip sık dokumayı unutmamalı! Sonuç olarak, ihtiyacın olan şeyler ve yapılan teklifler arasında bir denge kurmak en iyisi. Takipte kal, çünkü her gün farklı bir kampanya ve fırsat keşfedebilirim. Biz alışveriş severler birlikte çok şey başarabiliriz! 🛍️😉
Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı.
Bazen alıyorum. Türkiye'de indirimde sahtekârlık yapsalar da, yurtdışında öyle değil. Markaları takip ettiğinde eski fiyatına göre daha az bir fiyat verildiğini görüyorsun.