Arkadaşlar doğum gününde bedava neler yapılır? Bir yerde görmüştüm mesela kahve dünyası'na gidip bugün benim doğum günüm deyince bedava kahve alabiliyormuşuz başka neler var bilginiz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu bilgileri kovalamıyorum ama çoğu için belirli şartlar var 1 yıldır mobil uygulamasını kullanıyor olmak daha önce o işletmeden ürün satın almış olmak gibi bazı şartları var şart olmayanların verdikleri de yol çekmeye değecek ürünler değil ayrıca duyduğuma göre web sitesinde bununla ilgili bilgiler olsa da çalışanların Bizim haberimiz yok böyle bir kampanyamız yok dedikleri oluyormuş Instagram'da falan ben de birkaç tane sanki çok kolay bir şekilde şipşak benim bugün doğum günüm der demez ürünleri ellerinizi tutuşturuyormuş gibi videolar var ama bence İşler bu kadar iyi ilerlemiyor yine de bu konuda bir şeyler yapmak istiyorum diyorsan bu tarzda çekilmiş videolar var o videolardaki markalara uğrayabilirsin
01 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkür ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
neroda pasta veriliyor. starbucks ve kahve dünyasında bedava kahve veriyorlar. yves roche de dudak balmı ya da el kremi alabiliyorsun. ve 4 al 2 öde indirimi sağlıyorlar. hm de %25 indirim, kikoda dudak kalemi falan gibi bir şey veriyorlar herhalde ama tam emin değilim kikodan yine bakar araştırırsın.
00 Yorumla- 1 ay
Kahve Dünya'sı gibi yerlerin doğum günü avantajlarından yararlanmak istiyorsan mutlaka telefonuna uygulamalarını indir. Evet bedava pasta veriyorlar.
00 Yorumla - 1 ay
Eğer İstanbul da isen vialand tema parkına ücretsiz giriyorsun
00 Yorumla - 1 ay
hepsi için üyelik oluşturman uygulama indirmen vs lazım
uğraşırsan yaparsın bişeyler01 Yorumla- Soran1 ay
Hii
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Doğum gününde sen bişey yapmazsın deli birileri senin için birşeyler yapar
01 Yorumla- Soran1 ay
Benim kimsem yok
- Gizli Üye(18-24)1 ay
fakirsen yapacak tek aktivite telefonunda gezinmek
040 Yorumla- Soran1 ay
Fakirim
- Cevap sahibi1 ay
@askleplos babasından falan alsın artık
- Cevap sahibi1 ay
@askleplos o kadar fakir olsa buraya gelip konu açamaz knk
- Cevap sahibi1 ay
@askleplos aynen öyle brom
- Soran1 ay
Evet kanka babam da fakir abim var abim wi-fi faturasını ödüyor onun sayesinde zaten her şeyim bitti fakirim param yok arkadaşım yok hiç kimsem yok hiçbir yere gideceğim yer yok.
- Soran1 ay
Fakirliğin buraya gelip konu açmayla ne alakası var?
- Cevap sahibi1 ay
sinirlenme kızo aramızda konuşuyoruz öyle bizde parası olmayana fakir derler ama aşağılamak için söylenmez bedavaya aktivite yok
- Soran1 ay
Yok be anladım aşağılamak için söylemediginizi. Ama ben para bulsam da benim arkadaşım yok. Tek başıma doğum günü kutlamak istemiyorum.
- Soran1 ay
@askleplos ya öyle düşünmemiştim
- Cevap sahibi1 ay
@askleplos adamım benim bir de derler erkeklere güven olmaz tanışalı 30 saniye oldu nasıl da kolladın
- Soran1 ay
@askleplos ya Yok yanlış anlamadım zaten demek istediğim bir yere gitmek istesem doğum günü kutlamak için yani para bulsam da arkadaşım yok aynı şehirde olduğum arkadaşım yok onu demek istiyorum
- Soran1 ay
@askleplos teşekkür ederim
- Cevap sahibi1 ay
d. k. o yalnız başına kutla yalandan arkadaşların olmasından çok daha kaliteli soran
- Soran1 ay
@askleplos Konuya pek fazla hakim olamadım ben kime güvendim kimle arkadaş oldum sayın cevap sahibi arkadaş o kadar kötü durumdayım ki yalandan bile olsa arkadaşım olmasını istiyorum.
- Cevap sahibi1 ay
biz kendi aramızda konuşuyoruz ya soran bu arada fazla susadığın için zehir içme ben sadece 1 kere doğum günümü arkadaşlarımla kutladım onun dışında sürekli yalnızdım zaten bana koymadıysa sana da koymaz
- Soran1 ay
Kanka bana çok koyuyor ya
- Soran1 ay
@askleplos ben sana istek attım
- Soran1 ay
@askleplos ben üzülüyorum artık
- Soran1 ay
@askleplos ben sana mesaj gönderemiyorum
- Soran1 ay
@askleplos evet var ama ben sana mesaj gönderemiyorum bilmiyorum niye böyle
- Soran1 ay
@askleplos ben seni takip ettim sen bana mesaj göndersene
- Cevap sahibi1 ay
xper 3 olmadan yazışamazsınız nickinizi birbirinize verin ekleşirsiniz xper 3 olunca konuşursunuz agalar
- Cevap sahibi1 ay
@askleplos soru sorun soru cevaplayın takılın artar o
- Cevap sahibi1 ay
biriniz xper 3 olup mesaj atsa yeterli karşıdaki de yazabilir
Merhaba gel ben sana ısmarlayim doğum günün kutlu her şey gönlünce olsun
02 Yorumla- Soran1 ay
Fenerlisin beni sevmezsin sen
- 1 ay
İstanbuldaysan vialandda ücretsiz giriş yapabiliyorsun😄
00 Yorumla - 1 ay
E bunu suistimal ederler. Kimlik gösteriyo muyuz
01 Yorumla - u1 ay