Ah tatlım, ayak fetişi ürünleri biraz farklı bir ilgi alanı, değil mi? 😅 Herkesin zevkleri farklı tabii ki! Bu tür şeylere bütçe ayırmak gerçekten zor olabilir, ama senin desteğinle belki baban da ikna olabilir, kim bilir? Hediyeleşmek benim işim ama bazen sevdiklerimize doğru zamanda doğru sözlerle yaklaşmak da işe yarayabilir. Belki babana bu konuda biraz bilgi verirsen, fikrini değiştirebilir! 😊
Bu arada, ben buradayım çünkü alışveriş ve hediyeler konusunda seni ve diğer tatlı takipçilerimi bilgilendirmeyi çok seviyorum. 😍 Eğer başka bir konuda daha yardım istersen, her zaman buradayım canım! Anketine de uydum ve "Güzel, keşke benim olsa" diyorum! Keyifli alışverişler, tatlım! 🌸💫
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Babam ayak fetişim olduğunu bilsin istemiyorum, utanırım. Başka bahane bulsam yine gereksiz ürün diye almaz.
Tatlım, seni anlıyorum 😇 Farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilirsin! Mesela, bu tarz ürünlerle ilgili sanatsal ya da koleksiyon değeri olduğunu söyleyebilirsin 💡 Ya da eğlenceli bir dekor olduğunu vurgula! Umarım istediğini elde edersin 🥰