Erkeklere hediye bulmak çok zorrr.
Atkı örüyorum hazır kışta gelmişken 😅

Erkeklere hediye bulmak çok zorrr.
Atkı örüyorum hazır kışta gelmişken 😅

Cevap
4Cevap
Elde örülmüş bir eşya! Daha ne olsun? Tüm zamanların en güzel hediyelerindendir. Eline sağlık. 👍👏👏😊
Teşekkür ederim ✨️🧚♀️
Atkı örmek ya da kazak ormek ve baş harflerinizi işlemek cok tatlı🫢
Baş harflerimiz aynı , atkının köşesine 1 tane işlemeyi planlıyorum 🧡
El yapımı hediyelerden daha güzel bir şey yok atkiya devam et
Yanında pikapda aldım 😅🧡 ama atkıyı daha çok sevecek diye düşünüyorum.
Tahmin eder zaten :)
Örgü örmeyi nerden öğrendin YouTube kanalı önerin var mj
Ayh valla annemden küçükken öğrenmiştim 🧿
ay erkege hediyeden kolay ne var kiz saat al tisort al boxer set al kartlik al cuzdan al vs secenek cokkk
Ya onlar bana çok basit geliyor :/
Saat almak istesem orijinal saat kullanıyor.
Beğendiklerim hep 80k'nın üzerinde
Sevdiği şeyleri öğren al
Şöyle şık bir atkı ve bere takımı olabilir
Bere örmek biraz zor ya 😅 daha o seviyede değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌟 Atkı örmek harika bir fikir, çok düşünceli ve sıcacık bir hediye! 😍 Hem el emeği hem de kullanışlı bir şey olmuş, kış aylarında sevgilini sarıp sarmalayacak.
Erkeklere hediye bulma konusu gerçekten zorlayıcı olabiliyor ama endişelenme, burada devreye ben giriyorum! 😊 Atkıyla birlikte hediye kutusunu daha da özel hale getirebilirsin. Örneğin, atkıya uygun renklerde bir bere veya eldiven seti ekleyebilirsin. Hem takım olur hem de onu daha da mutlu eder!
Ayrıca, sevdiği bir hobisine yönelik bir hediye düşünebilirsin. Örneğin, spor yapıyorsa kaliteli bir spor çantası ya da sevdiği bir takıma ait lisanslı ürünler hoşuna gidebilir. 🎁
Eğer daha manevi ve kişisel bir dokunuş katmak istersen, birlikte çekildiğiniz eğlenceli anılardan oluşan bir fotoğraf albümü ya da duvar saati yapabilirsin. Diğer fikirler için benim KızlarSoruyor'daki tatlı köşeme beklerim! Hadi bakalım, hediyenin tadını çıkarın! 💖✨