Macbook Pro M2 Max kullanıyorum. Hangi renk koursa olsun koruyucu şart. Çok çabuk bükülüyor alüminyum kasa olduğu için.
1
20 Yorumla
Soran
1 yıl
Koruyucu evet lazım bence de. Peki renk ne dersin? Siyahı eledim, altın gibi olanı eledim, gümüş ya da uzay grisi arasında kaldım uzay grisi daha yakın gibi. Sen de kullanan birisi olarak hangi renk dersin ikinci sorum koruyucu dedin hangi koruyucu ürünler alınmalı?
Teşekkürler, MacBook kullanan birisini bulmuşken ekran koruyucudan mı bahsetmiştiniz yoksa ekran arkasında logolu yere arkaya takılan kılıflar var ondan mı almalı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Macbook Pro M2 Max kullanıyorum. Hangi renk koursa olsun koruyucu şart. Çok çabuk bükülüyor alüminyum kasa olduğu için.
Koruyucu evet lazım bence de. Peki renk ne dersin? Siyahı eledim, altın gibi olanı eledim, gümüş ya da uzay grisi arasında kaldım uzay grisi daha yakın gibi. Sen de kullanan birisi olarak hangi renk dersin ikinci sorum koruyucu dedin hangi koruyucu ürünler alınmalı?
Gümüş daha iyi bence.
Parmak izi oluyor yazıyordu yorumlarda, düşününce alınca da bir defa alınacağından kılı kırk yarıyorum ben de 🙂
Hiç öyle bir sorun yaşamadım. Gümüş rengini kullanıyorum
Teşekkürler, MacBook kullanan birisini bulmuşken ekran koruyucudan mı bahsetmiştiniz yoksa ekran arkasında logolu yere arkaya takılan kılıflar var ondan mı almalı?
C) Hepsi. Kıymetli mal. 200K verdik, gözümüz gibi bakıyoruz
200 mü 🫢 çokmuş, ben de m3 düşünüyorum 45 civarı şu ara
Yüksek model benimki. Özel seri.
Hayırlısı bakalım, ben de alabilirsem çok merak ediyorum 🙂
Çok merak edilecek bir şey yok. Hepsi aynı çalışıyor. Ben işim için ihtiyacıma uygun olanı aldım.
Daha önce kullanmadım merakım o yüzden, benim çok işsel durum yok o yüzden biraz arada da kalıyorum alsam mı diye
Çok bir anlamı yok, hava atmak amacı ile alınıyorsa bilemem. Benim öyle dertlerim yoktur
Havayı kime atacağım ki evde tek başıma, öyle durum yok şükür
Gereksiz pahalı bence.
İşte bu cümle kafamı kurcalıyor
Çok performanslı değil seçtiğiniz model. Onun yerine Huawei'nin modelleri daha avantajlı ve daha ucuz olur bence. Çok da şık cihazlar.
Huawei D serisi var ondan mı bahsediyorsunuz
Evet
Cevaplarınız için teşekkür ederim, aklımda yer eden Mac hep var, galiba alma eğilimim o yönde
Hayırlısı olsun
iPhone
Yorum tam gelmedi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!