Alışveriş & Hediyeler Sizce daha kışkırtıcı olan hangisi: Saten gecelik mi, dantelli mi? angaralıebe Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Görüşlerinizi merak ediyorum! #ÇeyizAlışverişi? Güncellemeler1 yıl Yorumları beğeniyorum 😘 Sizce daha kışkırtıcı olan hangisi: Saten gecelik mi, dantelli mi? Cevapla Satış Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saten her zaman daha iyidir gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Saten gecelik 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sade saten. Altında jartiyere de gerek yok. Bikinisi olsun yeter. Sade iyidir. 1 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl Hımmmm Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bu çok güzel içindeki güzel fizik de önemli tabi 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Saten ve siyah gecelik efsane ya 🥰 1 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Mis mis Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl İpeksi bir dokunuş hissi veriyor her defasında Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Saten gecelik jartiyerle kombinle 1 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl 😊 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 305 cevap paylaştı. saten daha güzel bence 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Saten ve dantelli olursa daha çekici olur sanki. 2 0 Yorumla
İzmirlixx35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl neden ikisi de olmasın :) 1 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl Haklısın Yorumla İzmirlixx35 1 yıl senin tercihin nedir Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% 1 yıl Dantelli 1 1 Yorumla angaralıebe 1 yıl 😊 Yorumla
ONUR0672 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Dantelli 1 2 Yorumla angaralıebe 1 yıl 🥲 Yorumla ONUR0672 1 yıl Neden üzüldün Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saten gecelik 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 371 cevap paylaştı. Saten olsun. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. saten bence 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 821 cevap paylaştı. Dantelli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evli misin yoksa partnerin var mı 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha pardon şimdi gördüm yakında düğün mü var yoksa çeyiz alışverişi yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Saten her zaman daha iyidir gadası
Saten gecelik
Sade saten. Altında jartiyere de gerek yok. Bikinisi olsun yeter. Sade iyidir.
Hımmmm
Bu çok güzel içindeki güzel fizik de önemli tabi
Saten ve siyah gecelik efsane ya 🥰
Mis mis
İpeksi bir dokunuş hissi veriyor her defasında
Saten gecelik jartiyerle kombinle
😊
saten daha güzel bence
Saten ve dantelli olursa daha çekici olur sanki.
Her ikiside olabilir. 😃😃😃
Dantelin cazibesi bi başka ya
neden ikisi de olmasın :)
Haklısın
senin tercihin nedir
Dantelli
😊
Hiç birisi de güzel değil.
Dantelli gecelik
Dantelli tabiki
Dantel
Saten