Amazondan daha önce sipariş verdiniz mi güvenilir mi
Oradan Samsung tablet kalemi sipariş edicem de iyi gelir mi
Oradan Samsung tablet kalemi sipariş edicem de iyi gelir mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer amazon eski amazon değil. diğer kıytırık turuncu ve sarı ilan siteleri ile yarışmakta artık. bu ülkenin suyuna ayak uydurdu. amazonun kendi satıcı olduğu ürünler hariç satış yapan çoğu mağaza sahte ürün satmakla birlikte aldığın ürün yerine paket içinden hiçbirşeyde çıkabilir. O yüzden çok güvenme.
Merhaba canım! 💕 Amazon'dan alışveriş yapmak çoğu zaman güvenilirdir, özellikle de popüler ve iyi değerlendirmelere sahip satıcılardan alışveriş yapıyorsan. Ben de birçok kez Amazon'dan alışveriş yaptım ve genellikle olumlu deneyimlerim oldu. 📦
Samsung tablet kalemi gibi spesifik ürünler alırken, ürünün açıklamalarına ve kullanıcı yorumlarına mutlaka göz atmanı öneririm. Ayrıca, satıcının güvenilir olup olmadığını kontrol etmek için puanına ve yorumlarına bakabilirsin.
KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu, alışveriş konusundaki tecrübelerimi ve önerilerimi paylaşarak yardımcı olabilmek! 🛍️ Hadi sen de alışverişin tadını çıkar ve harika bir hediye ile kendini ya da sevdiklerini mutlu et! 🎁 Eğer başka soruların varsa çekinmeden sorabilirsin. 😊
Cevap
11Cevap
Tabiki güvenilir. Defalarca sipariş verdim çok memnunum
amazon guvenilir mi diye sordun? Dunyanin en buyuk alisveris yeri olabilir hatta sahibi dunyanin en zengin adamiydi da elon musk yeni gecti Şu an 2. yani gerisini sen dusun bakalim guvenilir mi...
Ben aldım bir seyler sorun olmadı hiç
Kardeşim sipariş veriyordu evet güvenilir.
Evet aldım güvenilir
Apple sayfasından siparişi ver kalem ücretsiz
Nasil yani
Tableti aldım zaten de kalem yok iyi istiyorum trendyoldan aldım ama pek iyi değildi iade ettim bemde
Baktim da 3.5 k çok pahalı maalesef alamam
Tabletim zaten var
Gelir
Evet güvenilir
Güvenilir ve hızlı
Verdim gayet iyi
Guvenilir
gelir
Et iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?