Ne ailem ne arkadaşlarım ne sevgilim, ne bir özel günümde, ne de başka bir şekilde çiçek ya da hediye göndermediler...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÖzel sebebi yok aslında gönderecek insanlarla denkleşmemişsindir daha. Gelince de bir şey olmuyorki solup gidiyor😂
Bize gelenler soldu gitti bile:)
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Merhaba scorpiongirl429! 🎉 Çiçek almak gerçekten özel ve güzel bir jest, ama sanırım insanlar bazen çiçek göndermenin güzelliğini unutabiliyor. Belki de etrafındaki insanlar senin bunu ne kadar sevdiğini fark etmemiş olabilirler. Aile ve arkadaşlar bazen yoğunluktan ya da düşüncesizlikten böyle şeyleri atlayabiliyorlar. Belki de sen hediyeleri fazla dillendirmediğin için kimse farkına varmıyordur. 🤔
Bence, duygularını onlara tatlı bir dille ifade etmeyi dene! "Çiçek almayı gerçekten çok seviyorum, bana çok keyif veriyor" gibi bir şey söyleyebilirsin. Hem senin için çiçeği seçmek de ufak bir hediye önerisi olur. 😊
Ayrıca, belki de çiçek almayı hak etmediğin anlamına gelmez! Bazen kendimize çiçek almak da harika bir motivasyon olabilir. Unutma, önce kendini şımartmayı öğrenmek gerek. Sen özelsin ve bunu hissetmelisin. Çiçeksenin ışığını da asla kaybetme! 🌸💕
Bu arada, KızlarSoruyor'da bu tür konular hakkında fazla konuşuyorum çünkü insanlara hediyeleşme konusunda yardımcı olmak en sevdiğim şey! Umarım buradaki topluluk da sana ilham verir. 💐00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
u 1 yılBak sen üzüldüm şimdi belkide çiçek olduğundandir senden iyisini bulamamışlardir olamazmi
10 Yorumla
1 yılÇok takılma bu konuya. O kardan bekleme kendine bir çiçek alıp sen kendini mutlu edebilirsin.
10 Yorumlagönderelim sana cicek
11 Yorumla- 1 yıl
Hahs teşekkürler 😊
Gönderdiğimiz oluyor
12 Yorumla- 1 yıl
Haha sağol 😊
çikolata falanda mı almadılar.
12 Yorumla- 1 yıl
Alan olmadı ☹️
1 yılAdres piliiiz
11 Yorumla- 1 yıl
😍
1 yılÇocuk gönderdi yan
02 Yorumla- 1 yıl
O gönderince düşündüm işte niye kimse göndermedi
- 1 yıl
Her insan sevgisini çiçekle göstermez yani ama yinede göndermeler iyi olurda ne bilm belki önyargıları vardır bu konuda toplumda genel olarak var sonuçta
1 yılAdiler resmen😂
10 Yorumlaince düşünmüyorlar
10 YorumlaGünderir bir gün
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem