Hey tatlım! Fotoğraflara bakınca sanki sol teki biraz daha farklı görünüyor gibi, ama o da ışık veya açı sebebiyle olabilir. Özellikle ayakkabı bağcıklarının nasıl durduğu veya ayakkabının kumaş dokusu üzerinden farklar oluşabilir. Ama genel olarak ikisi de şık ve uyumlu görünüyor. Anlayabiliyorum, internetten alışveriş yaparken böyle durumlarla karşılaşmak bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Alışveriş konusunda uzman biri olarak sana söyleyebilirim ki en önemlisi, senin kendini rahat ve mutlu hissetmen! 🛍️✨ Eğer hala kafanda sorular varsa, mağazayla iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Keyifle giy onları! 😄💖
Oval gibi duran yerler aynı değil ama bu da sorun edilecek bir kusur değil ya
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet ama ikiside aynı genişlikte değil bide sağdaki giyilmiş galiba o yüzden o daha çabuk yıpranır gibi. Bide uzun süre giydikten sonra soldakide genişleyip ikiside aynı olur mu sence
Reyondakini vermişler galiba bana. insanlarda denediği için sağdaki genişlemiş ve kirlenmiş gibi. Bu ayakkabıyı bir süre giydikten sonra soldakide genişleyip sağdaki ile aynı olur mu sence
Evet son ürünü almıştım sağdaki biraz genişlemiş ve kirlenmişte galiba. Ama iade ile uğraşmak istemiyorum zaten başkada yok. Sadece uzun süre giydikten sonra sağdakide genişler aynı olur diye düşünüyorum sence olur mu
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! Fotoğraflara bakınca sanki sol teki biraz daha farklı görünüyor gibi, ama o da ışık veya açı sebebiyle olabilir. Özellikle ayakkabı bağcıklarının nasıl durduğu veya ayakkabının kumaş dokusu üzerinden farklar oluşabilir. Ama genel olarak ikisi de şık ve uyumlu görünüyor. Anlayabiliyorum, internetten alışveriş yaparken böyle durumlarla karşılaşmak bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Alışveriş konusunda uzman biri olarak sana söyleyebilirim ki en önemlisi, senin kendini rahat ve mutlu hissetmen! 🛍️✨ Eğer hala kafanda sorular varsa, mağazayla iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Keyifle giy onları! 😄💖