ben şehir dışındayken gelince doğum gününü kutlayalım dedi. ilk buluşma olacaktı. döndüm fakat hiç konuyu açmadı. sana bir şey göndereceğim dedi. ilk başta istemedim ama sonra kabul ettim. sizce neden böyle davranıyor?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
- 1 ay
bu erkekleri hiç anlamıyorum ya
04 Yorumla- Soran1 ay
dalga geçiyor olmasından endiseliyim. pek iyi şeyler hissetmiyorum. bu kadar degerliysem niye görüşmüyor?
ben hukuk okuyorum kendisi tarımla uğraşıyor. bundan dolayı istemem diye mi çekiniyor? - 1 ay
aa belki olabilir kompleks yapmıştır
- Soran1 ay
bilmiyorum yani o zaman uzak dursub
- Soran1 ay
bir ara bu konuda konusmustuk ben eskiden önem verirdim ama artık önemli değil demiştim. önem verirsem çevremde erkek kalmıyor demistim. bundan dolayı mı acaba. ama öyle olsa hiç görüşmeyi teklif etmezdi bence başka bir şey.
İnce insanları severim ne güzel işte klas hareket..
026 Yorumla- Soran1 ay
sence bir erkek hiç görüşmediği bir kıza hediye alır mı
- Soran1 ay
bu kadar değer veriyorsa neden görüşmüyor
- Soran1 ay
dalga geçiyor olmasından endiseliyim. pek iyi şeyler hissetmiyorum.
- Soran1 ay
peki teşekkür ederim
- Soran1 ay
bu arada ben hukuk okuyorum kendisi tarımla ilgileniyor bu yüzden ilişki istemem diye mi çekiniyor
- Soran1 ay
bir ara bu konuda konusmustuk ben eskiden önem verirdim ama artık önemli değil demiştim. önem verirsem çevremde erkek kalmıyor demistim. bundan dolayı mı acaba. ama öyle olsa hiç görüşmeyi teklif etmezdi bence başka bir şey.
- Soran1 ay
açıkça soramiyorum henüz flört oldugumuza dair net bir sinyal bile vermedi. ama sürekli yazıyor görüşme teklif ediyor harekete gecmiyor
- Soran1 ay
yani ben de söyleyemiyorum haliyle çekiniyorum. kafamı karıştırmaktan baska bir sey yapmıyor.
- Soran1 ay
uzun süre oldu.
- Soran1 ay
nasıl onu begendigimi belli edebilirim mesela
- Soran1 ay
net olmadan
- Soran1 ay
haklısın her seye rağmen şansını denerdi bence reddedilecegini bilse bile. hediyeyi de istemedigimi söyleyeceğim.
- Soran1 ay
onu istiyordum bakalım hayat ne gösterir bilemem. insallah o da ister en hayırlı şekilde onunla mutlu olurum.
- Soran1 ay
oluruz*
- Soran1 ay
merhaba tekrar rahatsız ediyorum. hediye göndermeni istemiyorum dedim. sadece istemistim sen yanına gelmemi de istemiyorsundur dedi kafamı karıştırdı bu dedi ve beni kırdın dedi. bir ara da sıkıldın sanırım gibi cümleler kuruyordu. belki de cesaret edemiyor iyice kafam karıştı. benim de karıştı iyice😅
- Soran1 ay
ne yapacağımı bilmiyorum buluşalım diye teklif de edemem..
- Soran1 ay
dün gece bir kızı takipten çıktı sabah baktığımda tekrar takiplesmeye baslamıslardı. ben de engelledim her yerden.
- 1 ay
Yalnızlık yokluktadir. Anlaman senin cok zor.
00 Yorumla - 1 ay
porçayın o eski mükemmel şarkısı herşeyi açıklar nitelikte :)
00 Yorumla Ruhsal gel gitleri var demekki yazık üzücü bi durum
00 Yorumla- 1 ay
Bence gondermeyecek seni oyaliyor
04 Yorumla- Soran1 ay
gönderecekti. hediye göndermeni istemiyorum dedim. sadece istemistim sen yanına gelmemi de istemiyorsundur dedi kafamı karıştırdı bu dedi ve beni kırdın dedi. bir ara da sıkıldın sanırım gibi cümleler kuruyordu. belki de cesaret edemiyor iyice kafam karıştı. benim de karıştı iyice.
- 1 ay
Ben sana şunu diyeyim seni manupule ediyor hediye gondericem diye beklentiye sokuyor sonra kendisini kurban seni de kurban göstererek yapıyor aslında kendisi gelmek istemiyor ama seni manupule ederek sanki sen istemiyormuş dün gibi yapıyor bence bu adamla beklentiye girme direkt bitir seven erkek kariyer vs demez
- Soran1 ay
kabul etmedim hediyesini zaten. emin olana kadar konusmayı düşünüyorum.
- 1 ay
Sen bilirsin
- 1 ay
Umut dünyası işte...
01 Yorumla- Soran1 ay
ne umut ediyor olabilir
Belki o ara parasi yoktu
058 Yorumla- Soran1 ay
bir ara yok dedi evet ama gelince görüşelim diye açıkça teklif etti ama şimdi görüşmeyip hediye göndermek istiyor.
- Soran1 ay
bilmiyorum
- Soran1 ay
çok zaman tanıdım teklif ediyor sonra hiç teklif etmiyormus gibi davranıyor. görüşecek kadar deger vermiyorsa niye hediye alıyor
- Soran1 ay
dalga geçiyor insanla
- Soran1 ay
hediye göndermesini istemiyorum
- Soran1 ay
simdi gönderme desem mi
- Soran1 ay
ben soyleyemem
- Soran1 ay
onun tekrar teklif etmesi gerekiyor erkek değil mi etsin
- Soran1 ay
ben bir erkegin görmediği bir kıza hediye göndermek isteyecegini sanmıyorum bir tuhaf bu.
- Soran1 ay
hediyeyi gönderme istemiyorum şu an diyim.
- Soran1 ay
sence neden görüşmüyor
- Soran1 ay
hediye alacak kadar degerliysem
- Soran1 ay
hayır hiç kendine bağlama çabası varmıs gibi durmuyor.
- Soran1 ay
- Soran1 ay
kendisi çiftçi ben hukuk okuyorum o yüzden mi cesaret edemiyor acaba
- Soran1 ay
tam tersine çok begeniyorum onu.
- Soran1 ay
ne yapmalıyım sizce
- Soran1 ay
insallah en hayırlı şekliyle mutlu oluruz onunla
- Soran1 ay
bence istedigi zaman gayet adım atıyor sanırım buluşmayı yeterince istemiyor.
- Soran1 ay
ne hediye aldın söylesene merak ettim dedim. küçük bir sey görüntüsü hoş ama kullanılır mı bilmiyorum dedi dhdjdh
- Soran1 ay
hediye göndermeni istemiyorum dedim. sadece istemistim sen yanına gelmemi de istemiyorsundur dedi kafamı karıştırdı bu dedi. bir ara da sıkıldın sanırım gibi cümleler kuruyordu. belki de cesaret edemiyor iyice kafam karıştı😅
- Soran1 ay
acaba hediyeden sonra mı buluşmayı planladı
- Soran1 ay
peki simdi ne yapmalıyım
- Soran1 ay
yapamam ya
- Soran1 ay
ben de ondan emin değilim benimle ne istedigini kestiremedigim zamanlarda gerçek duygularımı gizliyorum
- Soran1 ay
doğru bakalım yazdım şimdi ona
- Soran1 ay
dün gece bir kızı takipten çıktı sabah baktığımda tekrar takiplesmeye baslamıslardı. ben de engelledim her yerden.
- Soran1 ay
o kıza yazdım aralarında bir şey yokmuş kıza da ciddi görüştüğüm kimse yok demiş engelledim her yerden.
- Soran1 ay
çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok :d sinirden gülüyorum.
- Soran1 ay
benden hiç bahsetmemiş bile
- Soran1 ay
zaten hiç görüşmedik bir kez gördüm bağlanmadım ama ne bileyim beğeniyordum işte. bende saf saf düşünüyordum gözüm açıldı.
- Soran1 ay
mesaj atmıs engeli kaldırır mısın konuşmamız gerekiyor diye
- Soran1 ay
bakalım ne diyecek
- Soran1 ay
ne dicek sanki niye engelledin dicek başa sarıcaz. gerçeği söylemicem arkadaşız gibi davranmaya devam
- u1 ay
yürümek içindir
00 Yorumla - 1 ay
Sana aşık olmuş
00 Yorumla canım olduğu için
00 Yorumla- 1 ay
Yokluk sanırım
02 Yorumla- Soran1 ay
bir insan yoklukta gittigi birine hediye almak istemez tam tersine kendi faydalanmaya çalışır.
- Soran1 ay
ben hukuk okuyorum kendisi çiftçi. dün de hediye göndermeni istemiyorum dedim sen yanına gelmemi de istemiyorsundur dedi kafam karıştı dedi. sanırım kompleks yapıyor. onu istemedigimi sanıyor.
Aklı yokmuş
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 702 cevap paylaştı. Nude atıyorsan
01 Yorumla- Soran1 ay
atmıyorum.
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! Bu oldukça ilginç bir durum. Hediyeleşmek, genelde bir kişi hakkında olumlu duyguları ifade etmenin güzel bir yoludur. Belki de kendini affettirmek ya da seni düşündüğünü göstermek istiyor olabilir. Ayrıca, seni tanımak ve özel hissettirmek istemesi de muhtemel. Bazı insanlar hediye verme konusunda gerçekten tutkulu olabilir, tıpkı benim gibi! 🎁
Ama tabii ki, asıl niyetini anlamanın en iyi yolu, onunla açıkça konuşmak ve hislerini öğrenmek olacaktır. Eminim ki seninle daha fazla vakit geçirmek istiyordur. Kafan karışık olabilir ama içgüdülerine güven derim. Her şey gönlünce olsun! 💖