Hasarlı olmasına rağmen rafa koyup satmamız gerekenler ürünler oluyor çok üzülüyorum parası bize geçicek diye ama sağolsunlar erkekler alıyolar 🤣🤣 merak ettiğiniz sorular var mı marketlerle ilgili aşağiya bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılAlanlardan biri de benim babam 😬 incelemeden direkt alıp geçiyorlar. Marketlerle alakalı şunu merak ediyorum, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri ne yapıyorsunuz, geçmiş mi geçmemiş mi diye tek tek kontrol mu ediyorsunuz? Hangi markete gitsem para üstünü de hep eksik veriyor, ben de 5 10 kuruş olunca ses etmiyorum ama biz eksik versek sıkıntı olur
14 Yorumla
Soran1 yılEvet hiç incelemiyorlar tarihi geçme ihtimali olan ürünleri kontrol ediyoruz ve raftan alıyoruz satmaya çalışmak söz konusu daha olamaz ama gördüğünüz gibi marketler de aşırı ürün var o yüzden hepsini tek tek kontrol edemiyoruz 5-10 kuruş meselesi de maalesef biz çalışanlarla alakalı değil kasada bozuk para olmuyor geri dönemiyoruz eğer 5-10 kuruş yerine 25 kuruş para üstü versek veya siz bize 25 kuruş eksik verirseniz kasa da açık çıkıyor ve bu maaşımızdan kesiliyor ama kasaya fazla girerse bize gelmiyor o para
Soran1 yıl2-3 müşteri bana gelip 50 kuruş borcunuz vardı zaten diyip vermedi bunları benden kesicekler 50 kuruş nedir ki demeyin ay sonuna geldiğinde benim maaşımdan 1000 tl falan kesilcek maalesef ki
Soran1 yılDaha fazla kesilmezse tabi
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum Allah yardımcınız olsun, bu çok saçma bi şey ya müşteri vermediyse niye sizden kesiyorlar, saçmalık ötesi, ben de kasiyerler saymakla uğraşmasın diye hep kağıt para veriyorum bozuk olsa bile, bundan sonra bozuk vermeye çalışıcam
En İyi Cevaplar
Kim alı li dediğimiz üreticileri alan insaniye var
Aslında o insanlar da ailesinin geçindirmek için en iyisini istiyor
Neden günün 8 saati çalışıp en kalitesini alamıyor diye sormak sanırım Siyasilere düşüyor bize değil10 Yorumla
ekrekler pek onemsemiyorlar o yüzden. bende oyleyim alırım ama sonra geri getirir ya da genel merkezine marketin sikayet ederim. sanırım artık gıda bakanlıgının sayfası vs vardır direk oraya sikayet etcem umarım faturasını atmam
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hey tatlım! 🎉 Anladığım kadarıyla markette çalışıyorsun ve bu tür durumlarla karşılaşıyorsun. Erkekler neden bu tarz ürünleri alıyor olabilir? Hmm, belki de kısa sürede kullanıp bitirecekleri ya da gerçekten hasarı çok önemsemedikleri için olabilir. 😊
Ayrıca, bazı kişiler bütçelerini korumak adına ufak tefek hasarlardan ötürü ürünleri daha ucuza almayı tercih edebiliyorlar. Bu şekilde, biraz tasarruf etmiş de oluyorlar diyebiliriz! 🛒
Marketlerle ilgili pek çok sorum olabilir ama en çok merak ettiğim: En çok hangi tür ürünler rafta uzun süre kalıyor? 🍏🍫 Biliyorsun ki ben KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye konusunda uzmanım, alışverişle ilgili her türlü macera ilgimi çeker! 💖 Eğer senin de alışverişle ilgili önerilere ihtiyacın olursa her zaman buradayım! 🛍️💁♀️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
1 yılHasarlı ürünleri neden rafa koyup satıyorsunuz?
16 Yorumla
Soran1 yılBizde istemeyiz koymayı ama market sistemi çok iğrenç mecbur bırakıyolar yoksa parayı bizden kesiyolar ay sonu hiç yoktan 1000-2000 kesintimiz oluyor
- 1 yıl
Böyle bir işte çalışman zaten sıkıntı bence daha iyi bir iş bul. Bozuk ve sıkıntılı ürünleri satan bir zihniyetin çalışanı olma...
- 1 yıl
Soran1 yılİş bulmak çok kolaymış gbi konuşuyorsun kardeşim bul o zaman bana şartları düzgün olan hak yemeyen bir yer gireyim
- 1 yıl
İş bulmak çok kolay demedim. Böyle çalışanına ve müşteriye bu gözle bakan bir yerde çalışmak yerine hiç çalışma daha iyi dedim.
Aynı soruyu bende kayınvalıdem ıcın soruyorum bunu kım almıs zamanında diyorum kayınpederım almıs ama sıkıntılı ürün olduğunu anlayınca iade etmiş
22 Yorumla
Soran1 yılMakdkfjejdjfjs eğer kendi dükkanımız olsa zaten satmam fark ettiğimde söylerimde bunu burada yaparsam kovarlar
1 yılİşte kiminin bunu kim alır ki dediği şeyleri bile alacak birileri çıkıyor bazen kadın olsun erkek olsun...
20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı. Ben bırak sağlamlığı, gıdada son kullanma tarihine bakmadan ürün almam. Kadını erkeği yok, dikkatli dikkatsizi var.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOha lan 40 defa konusmusuz 2 ye böl 20 sjnde sıra bana gelmiş ve herr seferinde destan yazmışım. Her kelimesi doğruydu. Uyanık olun bu devirde afedersiniz, saf olanı ayakta şey ediyolar.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu cevabimi kaldırabilirsin d yanlis yere yazdim 🤣
Soran1 yılÖnemli değil canım <3
Cevap sahibi1 yıl🥰💕💕
Bazı erkekler aşırı detaycı oluyor ama çoğunluk umursamaz. Bundan dolayı olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum deyip takılıyorlar
1 yılBiz incelemiyoruz fazla
25 Yorumla
Soran1 yılİnceleyin söz konusu sağlığınız
- 1 yıl
Tarihi gecmemisse sorun yok
- 1 yıl
Erkekler neden çok yaşamaz diye bir video var YouTube de izleyin
Soran1 yılAhahshhs çok yaşamama sebebiniz sizsiniz gerçekten
- 1 yıl
Biraz öyle 🤷
1 yılGün boyı alın teri döküp akşam eve o kafa yorgunluğuyla giderken dikkat etmiyodur birçoğu
00 Yorumla
1 yılİstediğiniz kişiye indirim yapma imkanınız var mı?
12 Yorumla
Soran1 yılMaalesef askım bizden keserler
- 1 yıl
Anladım. Güzel malzemeleri müşterilerden önce kaptığınızı biliyorum zaten. Başka merak ettiğim bir şey yok şu an.
1 yılBence cinsiyetle alakası yok
11 Yorumla
Soran1 yılGenel söyledim askım kadınlar ıncığına cıncığına bakiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılMarkette kadının çalışması çok mu zor
17 Yorumla
Soran1 yılZor değil aslında ya ben tecrübesizim ona rağmen yapabiliyorum beraber çalıştığın arkadaşların önemli
Cevap sahibi1 yılkanki sevkiyat falab işleri zor olmuyor mu yaaa :(
Soran1 yılBilenler yol gösteriyor zaten canım ilk girdiğinde kimse sana ağır iş yaptırmaz iş yükün olmuyor sonrada öğreniyorsun
Cevap sahibi1 yılah kankim kaç yaşındaydın birde yaş falan önemli mi bunlarda
Soran1 yılAskım ben 20 yaşındayım benimle çalışan abla 45 yaşında hiç bir önemi yok ama kendine çok güvenmiyosan part gir bende part çalışıyorum 7 saat 18 bin
Cevap sahibi1 yılkankim full çalışsan 30a yakın mı alacaksın part da iyiymiş öğrencisin di mi ben de öğrencitim de valla çalışmam lazım ya ondan soruyorum kusura bakmaa :'(
Soran1 yılEvet öğrenciyim o yüzden full istemiyorum fullerde 22-23 alıyor çok büyük fark yok
Onlara hasarlı ürün lazım demekki :)
10 YorumlaKızlar bu konularda çok dikkatli (alışveriş)
11 Yorumla
Soran1 yılErkekler bakmadan alıyor ahshshshs
Gizli Üye(25-29)1 yılben hiç dikkat etmem öyle şeylere elime ne denk gelirse alırım, yani almak istediğim ürünü tabii her önüme geleni değil sdfgvhjk
00 Yorumla
1 yılVatandaşı kandırmak değil mi bu yapılan?
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle market sistemleri çok iğrenç bantla sat diyor market bize satamazsan maaşından gidiyor o patlak ürünler kasa da çıkan açıklar hep bize kesinti bazı müşteriler yok siz bize 10 kuruş bozuk dönmüyosunuz vs diye vermiyorlar ay sonu bizden 1000-2000 tl kesinti oluyor sırf o bozuklardsn bazen parası yetmeydn çocuklara verip kendi cebimden koyuyorum kasaya parayı
- 1 yıl
Çalışmayın bütün marketler böyle ise market çalışanları derneği kurun arayın hakkınızı
Soran1 yılÖzel sektörde çalıştırıp hakkını veren yok ki sadece biz mi bütün çalışanlar aynı durumda
- 1 yıl
Sosyal medyada örgütlenin ve sigorta da çalıştığınız saat kadar yatıyor muş öyle duydum
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılİyi ki varız
21 Yorumla
Soran1 yılİyiki varsınıız
1 yılÜrünün ne olduğuna bağlı 😂
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 349 cevap paylaştı. Ben de beni kim alır diye düşünüyorum 😂
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılTarz meselesi
00 Yorumla Bence durum tam tersi sisto
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 319 cevap paylaştı. Bence çok dikkatli bakmıyorlar
00 Yorumla
1 yılUfak şeylere dikkat etmiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFire girmiyor musunuz?
045 Yorumla
Soran1 yılBu market kuralları o kadar bktan ki abi bizde isteriz ki fire girelim onları ama satmak zorunda bırakıyolar yoksa bizden kesiyolar parasını sanki biz yapmışız gibi
Cevap sahibi1 yılA-102 mi?
Soran1 yılBütün marketler
Cevap sahibi1 yılDeğil ya. Bende çalışıyorum. Kesinti vs olmuyor. Hatta günlük olarak ben kendim atıyorum.
Soran1 yılHangi market
Cevap sahibi1 yıl101
Soran1 yıl101 sistemi daha güzel
Cevap sahibi1 yılEn iyisi BİM. Maaşı da çok iyi. 28 alıyorlar. 18 e çalışıyorum
Soran1 yılBizde kasa da iptalde yok birisi vazgeçtiğinde veya yanlıslıkla 2 kere geçtiğimizde iade almak zorunda kalıyoruz
Cevap sahibi1 yılHakmar mı sizinki?
Soran1 yılBende partım 18 e çalışıyorum ama bimin işi ağır çok gelen giden var bide disiplinli
Cevap sahibi1 yılBen tam 18 alıyorum sjsjs
Soran1 yılŞok benimki
Soran1 yılArkadaşım maaşı iyi demişti 101 in
- 1 yıl
Bende 2 ay çalıştım öyle envanter bitince istifamı vermek istedim ama cok sık açık çıkardı kasada acaba birimi alıyo ne iştir dedim bunun izinden gittim meğer kasadan para aliyolarmış açık çıkınca o açığı da bize kitliyolarmış. Arkadaşımın envanter yardımına gideyim dedim 3 ay boyunca bizim olmayan acik parasını ödedik.
Cevap sahibi1 yılÇoğu böyle ya. Bizde de kasa açığını işten ayrılınca söyleyeceklermiş. Kim bilir ne kadar cukkalayacaklar.
Cevap sahibi1 yıl5-6 ay bir borcum var. Ödeyene kadar çalışacağım. Msy falan olursam kalırım. 1 aydır çalışıyorum birçok şeyi öğrendim. Bakalım ne olacak ya.
Cevap sahibi1 yılBİM, şok, a-101 aynı anda internetten başvuru yaptım. A-101 1 gun sonra aradı 2. gun başladım. BİM 10 gün sonra aradı. Yoksa bime girecektim. Şok ise 35 gündür falan daha aramadı.
- 1 yıl
Cayır cayır eleman aradıkları yerde şokta calısanlar rahat diye biraz fazla aşağilanıyo bence. Ben zorunlu girmedim yardima diye girdim ama hayır ya aldığım maaş ne ki benim part maaşi şok normalde 18 ama benim aldığım ya 12 ydi ya 13 tü anlatabiliomuyum kasadan 5 -6 binlik para alip bize açık giriyolardı buda adil değil. Neyseki cikar cikmaz hepsini attırdım ordan. Adaleti kendim sağladım yani
Cevap sahibi1 yılNasıl yaptın? Bölge sorumlusuna mı şikayet ettin?
- 1 yıl
O yardim isteyen arkadaşta bana kazık atmanin bedelini ayri ödedi ona soruşturma açıldı adam zar zor evini gecindiriyo diye üzülürdüm ihanetini bilmeden önce onun yani sira tam işten çıkacağım zaman itiraf etti karim gaziantebe gitti bende her gece eskortlardaym diye. allahin cezasi kasadan araklayip bana yazdığı paralarla eskortlara gidiyomuş. 50 bin tl girdiler ona. Mahkemelik oldu. yurtdisi yasağı cikarmislar ona. ve daha neler neler onunla baya bi uğraşicaklar ki allahindan bulsun artik umrumda da değil. Utanmadan yüzsüz gibi o gun bana yazip yardim istedi ya inanabiliomusunuz dolandırıcı herif.
Cevap sahibi1 yılNasıl yaptın anlatabilir misin rica etsem. İstk attm.
- 1 yıl
Zaten ne BS ne PM o arkadaslardan cok haz etmiyolardı sevmiyolardı adamları yani. Ben PM ye şikayet ettim. Ilgili birimleri aradım. Mağaza bi değişik ti. Sabahin köründe pazar günü BS bi calisanin evine gidiyo Mağaza anahtarini aliyo ve magazanin icinde dolasiyo kamerayi izlemesek bilmicektik mağazadan ne aldığını. Ve bi saatlik yeri siliyo kameradan. O cevrede o marketten alisveris yapan insanlar yalvariyolardı benle diger calisana kalın gitmeyin diye. 4 kisiydik biri benim arkami kollardi bende onun. diğer 2 kisiyide magazadan attilar zaten.
Cevap sahibi1 yılBaya olaylıymış sizin orası. Bizde de msy neredeyse hiç bir şey yapmıyor. Ortalıkta dolaşıyor. Ya da depoda oturuyor. Onu da ifşalamanın bir yolu var mı acaba? Sikayet mi etsem acaba. Bilmiyorum ki.
- 1 yıl
Kamerada görünmesi lazım mağazanın içinde dolaşıp hic bsy yapmayip mal gelince bile atmiyosa size kitliyosa o zaman onun kural belli " salla başını al maaşını". O zamanda bunu bildirmen lazım PMlerden korkarlar genelde gelirler gelmezler diye ulan PM gelcek diye Bi hafta mağaza müdürü markette yatip kalktı.🤣 depoda uyuyolardı. Ordada kamera vardi ama bazen hata veriyodu bazen de silerlerdi. Bsyle arası iyiyse sana suc atip seni mağazadan başka magazaya gönderebilirler. O yüzden il firsatta PM yle konuş. Ilgili birimleri ara.
Cevap sahibi1 yılPm me oluyor?
Cevap sahibi1 yılBizdeki sm nin aynısı. Satış müdürü deniyor bizde. Nasıl yapacağım ki? Kimse işi kafaya takmıyor aslında mağazada. Ancak bunu en açık yapan msy. Bana biraz tavsiye verebilir misin sjsj.
Cevap sahibi1 yılTanıdığım birisi yok ya.
Cevap sahibi1 yılGüzel yazdın ya sjsjs
Gizli Üye(30-35)1 yılfarkında olmadan mı alıyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılBakmadıkları için tatlım umurlarında değil
Gizli Üye(30-35)1 yılNiye alıyorlar ki
00 Yorumla
1 yılAynı benim babam skt geçmiş tüm ürünleri alıyor
11 Yorumla
Soran1 yılJsjfkfke onu bilerek satmıyoruz ama baksalar iyi olur
1 yılne tür ürünler mesela :D
03 Yorumla
Soran1 yılKapağı olmayan yoğurt aahshshsh
Soran1 yılPatlak cips
- 1 yıl
Onları alanda ne bileyim yani 😁
1 yılMisal
00 YorumlaYok öyle bir şey.
00 Yorumla
1 yılHangi marka acaba
00 Yorumla
1 yılLazım oluyodir
00 YorumlaErkek kafası işte
00 YorumlaBen almıyorum mesela
00 Yorumla
1 yılBelki dikkat etmiyorlardır
01 Yorumla
Soran1 yılBakmıyorlar abla hiç umurlarında değil 🥹
Gizli Üye(18-24)1 yılHangi ürünler
113 Yorumla
Soran1 yılKapağı olmayan yoğurt patlak cips falan jsjddjd
Cevap sahibi1 yılNxmxnxn kapağı olmayan yoğurt nasıl oluyor
Soran1 yılÜstünde jelatin oluyor şeffaf kapağı olmuyor askım
Cevap sahibi1 yılMarkette mi çalışıyorsun
Soran1 yılEvet beybi
Cevap sahibi1 yılSana sorular soraçsam olur mu iş hakkında
Soran1 yılTabiki
Soran1 yılAma istersen ek le şe lim öyle sor
Cevap sahibi1 yılSoruyu beğendim ordan ekleyebilirsin
Soran1 yılOrdan profiline giremiyorum beceremedim
Cevap sahibi1 yılÇıkayım gizliden o zaman
Soran1 yılGizlenebilirsin
Soran1 yılEk le dim
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Bunu kim alır ya diye düşündüğüm ürünleri erkekler alıyor neden acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler