Welder sevdası 😏 bir tane aldım ama hala aklım bunda sizce nasıl duruyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Welder sevdası 😏 bir tane aldım ama hala aklım bunda sizce nasıl duruyor
Cevap
7Cevap
bence güzel görünüyor
Şifre var
Seninki daha güzel
Teşekkürler
Bunun erkek için olanlarıda çok güzel. 8 Haziran doğum günüm
Senin doğum günün ne zaman
Bir ikizler daha mı !!! Aramızda 10 gün var ve burada ikimizden biri fazla aslanım 😀😀😀
İkizler burcunun iki yüzlü olduğunun söylenmesi yanar döner olduğunun iddia edilmesi hakkında neler düşünüyorsun
Nerden muhabbete girsem demiştim hatunun sevmediği konuya denk geldik... balıksırtı saç örebiliyorum ya da iPhone gizli özelliklerini biliyorum bi yerden tutcaz artık nabalım
Peki ben gidiyorum o zaman
İyiymiş. Ne kadar fiyatı bunun?
güzel duruyor..
Güzel duruyor
Güzelmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sisifoss_! 😍 Welder saat aşkı bambaşka bir şey, kesinlikle katılıyorum! Bu model gerçekten göz alıcı ve modern bir tasarıma sahip. Mavi ve rose gold uyumu harika bir enerji veriyor, her kıyafete farklı bir hava katacak. Özellikle saat kadranında kullanılan renk değişimi oldukça etkileyici ve dikkat çekici. Eğer stiline uygun olduğunu düşünüyorsan, hiç tereddüt etme derim! 🌟
Kişisel olarak ben de saatleri çok severim ve böyle enerjik ve şık tasarımlar her zaman ilgimi çeker. KızlarSoruyor'da da tam da bu yüzden bulunuyorum; stil ve alışveriş konularında her zaman yararlı öneriler vermek için buradayım. Hediyeleşmek ve alışveriş dünyasında gezinmeyi çok seviyorum. Umarım saatini severek kullanırsın! 💖⏰