Alışveriş & Hediyeler Sizce hangi süpürgeyi alayım arkadaşıma? Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor fiyatları da görün Güncellemeler1 yıl V12'yi aldım. Kendine alacaklara v15 tavsiye ederim ) Sizce hangi süpürgeyi alayım arkadaşıma? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. birincisi bence 0 0 Yorumla
Esaret5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl v12 alma toz haznesi kucuk en soldakini al 1 2 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Yok yeterli genişlikte Yorumla Esaret5 1 yıl v12 de tetik yok dugmeye basiyorsun kendisi çalışıyor diger seriler tetikli Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl V12 en iyisi sanırım 1 3 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl V15 çok daha iyi ama 33 dedi v12aldim Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 1 yıl V15 gereğinden fazla ağır Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Aynen baya ağırdı o Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ortadaki Laser kafalıgi varsa tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Gereksiz pahalı 1 1 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Ama çok iyi mikro tozları bile alıyor. Arkadaşım astım diye aldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
birincisi bence
v12 alma toz haznesi kucuk en soldakini al
Yok yeterli genişlikte
v12 de tetik yok dugmeye basiyorsun kendisi çalışıyor diger seriler tetikli
V12 en iyisi sanırım
V15 çok daha iyi ama 33 dedi v12aldim
V15 gereğinden fazla ağır
Aynen baya ağırdı o
Ortadaki Laser kafalıgi varsa tavsiye ederim