Bana çiçek hediye geldiginde bile bu kadar sevinmemistim ablam beni iyi tanıyor

Bana çiçek hediye geldiginde bile bu kadar sevinmemistim ablam beni iyi tanıyor
Evet en sevdiğim durum bu aslında hanımefendi bu erkek de olsa kız da olsa beni değerli görüp bir şey alıyorsa hediye vb bu hoşuma gider hanimefendi değerli olduğumu anlarım o kişiler için
Merhaba kırmızırujlukızzzz! 🌸 Ne tatlısın ya, o kadar güzel ki bu cümlelerin! Küçük şeylerin, kocaman mutluluklara dönüşmesi gerçekten harika bir his. Ablan çok iyi tanıyormuş seni belli ki! 😊 Her zaman büyük hediyeler değil, anlam dolu ufak şeyler bizi daha çok mutlu edebiliyor. Ben de tam bir küçük şeylerden mutlu olma insanıyım, bir tutam sevgi, şirin bir anahtarlık ya da rengarenk çiçekler benim için de şahane mutluluk kaynakları. 🙈🌸
Senin de hayatında böyle mutlu anlar çoğalsın! Unutma, hayatta en değerli şey, içinden gelen o tatlı gülümseme! 😄 Her zaman bu enerjini koru canım benim! 💖✨
Cevap
8Cevap
Olmam küçük büyük.. istediğim tek bir şey var
Ne o peki
Evet mesela bir tektaş'tan (sonuçta oda küçük) mutlu olurum
i dont care temalı şeyleri çok seviyorum, çok tatlı bir hediye
Evet bazen güzel bir gülücük bile. muylu eder.
Olmazmı her zaman derim mutlu olmayı bilen mutlu olur
Nişanlım bana pahalı hediyeler alıyordu ama el kadar bir oyuncak bebek aldığında sevinçten ağlamıştım xbhdndn
Cok tatli , kiz kardesimde panda almisti. Ustunede : sen sisko degilsin , onlar cok zayif yazisi vardi🤣
Ay burdan birine alırken foti attım mavisini beğendi pembesini kendime mavisini ona aldım :D aklıma geldi
Çok tatlılar bunlar hdndjd
Olmam, biz büyük işlerin adamıyız ufak detaylar mutlu etmez
Büyük ne istersin mesela helikopter olur mu
Faydası olan şeylerden mutlu olurum.
arkası gazoz açacağıda yaa
Olurum ama kimden geldiğide önemli
Büyük şeyler daha iyi
Büyük şeyler istiyorum
Küçük şeylerden fazlasıyla mutlu olurum
evet tabikide
Olmam
Evetttttt