Verilmeyen bir şeyi verdim demek?

Eşimin annesi bana hediye küpe almıştı. Düğünde takmak için ama benim kulağımda başka küpe vardı diye anne bunu sonra takalım dedim o an takmadı ve çantasına koydu. 2 gün Sonra eşim hani küpen nerde dedi annesi de yanımızdaydı yemek yiyorduk, utandım bir şey diyemedim. Çünkü vermek isteseydi sonra da verebilirdi. Ya da o an kızım sen takmayalım dedin diye düğün günü takmadık bende unuttum diyebilirdi. Eşim annesiyle yalnız kalınca sormuş ve annesi karına verdim demiş. Ama bana vermedi neden böyle bir şey söyledi? eşim de bana anne sana verdiğini söyledi dedi. Bende hayır bana vermedi çantasına koydu dedim çok zoruma gitti ya. Hediye umrumda bile değil verdim demesi çok zoruma gidiyor ve ister istemez tavrıma da yansıyor bu durum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Gerçekten annem gibi gördüğüm biriydi nasıl böyle der ve daha 10 günlük evliyim çok üzgünüm bu durum yüzünden. Düğünden sonra 1 defa yalnız aradı onda da telefonum bozulmuştu diye açamadım kaç defa ben aradım mesaj attım aramamı açmadı sonra mesaja çok soğuk cevap verdi. Düşünün geri sen nasılsın bile demedi. Sonra bugün yine aradım bana bilerek açmadığını söyledi neden sen beni aramıyorsun hesabınıza geleni arıyorsunuz dedi. Üzerinize kalacak diye mi düşünüyorsunuz korkmayın elim ayağım tutuyor çalışıyorum falan dedi bende estağfurullah anne olur mu öyle şey böyle bir şey düşündürdüysek özür dileriz dedim ama ben anlamadım bana ne diye bilendiğini. Eşime de bu durumu söyleyince bu defa bana kızdı arayıp rezil mi edeyim dedi bende sinirden ağladım. Çok mu kuruyorum kafamda.

Verilmeyen bir şeyi verdim demek?