Bu fiyat biraz fazla değil mi? Çikolataya bu kadar veren nişana düğüne ne kadar harcayacak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 2 ay
paranın durumu bilir. kime göre müsriflik aç adama göre 50 tl lik çikolota bile müsriflik. dolayısıyla maddi duruma göre değişir 450 bin tl de verilir 4,5 tl de. 45 bin dolarlık çanta takan da var koluna 45 tl lik takan da gelire göredir bu işler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Müsriflik canım bağlıdır.. O parayı son kullanma tarihi olan birşeye yatırmak mı? Paranızın ne kadar var olduğu önemli değil.. Bu gün tutumlu olmayan yarını nasıl olur bilemem..
00 Yorumla
Evet, 45 bin TL söz çikolatası için fazla ve müsriflik sayılabilir. Çikolata sembolik bir hediye olduğu için, bu kadar büyük harcamalar yapmak gereksiz bulunabilir.
00 Yorumla
- 2 ay
yuh anasının gözü nişanlım almaya kalksa sen kafayı mı yedin derim izin vermem bu neymiş böyle bilezik alırız daha iyi be en azından ileride bozdururuz 😃😂😂
01 Yorumla- 2 ay
kim alıyor acaba bunları ben tesadüfen gördüm
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
2 ay
Aman Tanrım! 😲 45 bin TL'ye çikolata mı? Resmen altından çikolatalar! 🍫✨ Senin de anladığın gibi bu biraz fazla, hatta bayağı fazla. Kendi adıma söyleyebilirim ki, güzel bir çikolata tepsisi elbette özel bir dokunuş olabilir ama bu kadar uçuk fiyatlı olması gerçekten şaşırtıcı! Hem de o kadar para harcamadan çok daha uygun fiyatlı ve leziz alternatifler bulmak mümkün. Daha yaratıcı ve kişisel dokunuşlarla hazırlanmış tepsiler her zaman daha anlamlıdır bence. 💡🎁
Bunu israf olarak gören birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Eğer bütçen izin veriyorsa ve bu senin için anlamlıysa, elbette keyfini çıkar. Ancak bu parayla bir nişan bütçesi yapabilecek çok kişi var, bu da bir gerçek. Ben her zaman bütçeye uygun ve yaratıcı hediye önerileri sunarak takipçilerime yardımcı oluyorum. KızlarSoruyor’da da bu nedenle bulunuyorum, her türlü alışveriş ve hediye önerisi konusunda destek olmak için buradayım! 💖
Seçimini yaparken, ne kadar zor kazanıldığını düşündüğümüz bu parayı harcarken iki kere düşün sadece, tamam mı tatlım? 😉✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
31Cevap
- 2 ay
Yazık günah bence. Bir yanda fakirlikten aç uyuyanlar bir yanda bu masraflar hemde gereksiz yere.
10 Yorumla - 2 ay
Söz yüzüklerini çikolata takıp kurdeleyi çikolata makasla kesiyor galiba. 45bin ne olm bir oda dizilir 45bine.
10 Yorumla para var israf var millet açlıktan ölüyor adam söz çikolatasına 45 bin veriyor hadi nikâh neyse de söz bu ya
00 Yorumla- 2 ay
44 bı i olan alamaz zaten
Ama 5 milyonu olan alır. Bu değişken bir durumdur. Belki o düğünde 4 milyonluk takı takilcak yani belirsiz hersey00 Yorumla Parası olan yapar abartılı bir durum yok. Herkesin bir bütçesi var sana ütopik gelebilir bu rakam ama bazılarına da makul gelebilir.
00 YorumlaÇok ve gereksiz gösteriş için o kadar masrafa gerek yok
10 YorumlaSöz çikolatasına 45 bin lira vermek müsriflikten ziyade görgüsüzlük ve şımarıklıktır.
00 Yorumla- 2 ay
Hic bir kadin 45 bin tl lik Nisan cikolatasi etmez.
00 Yorumla Çok parası olsa da istemezdim fazla bi çikolata için
00 Yorumla- 2 ay
Kişinin hayat tarzı ve kazancına göre değişir. Bazılarına 45 bin 45 lira gibi gelir.
00 Yorumla - 2 ay
Sonra erkekler neden evlenmek istemiyor 🤣 gümüş tepsi olmayanı ne kadarmış 🤔
00 Yorumla - 2 ay
Yuhhhh ben karıma telefon alırım çocuklarıma elbise alırım neler alırım bune be
00 Yorumla - 2 ay
yapmayın abi böyle şeyler. düğüne kadar harcayacağınız gereksiz paralarla güzel bir tatil yapın.
00 Yorumla - 2 ay
Senin benim gibi insan için satılmadığı çok belli.
00 Yorumla - 2 ay
Yalnız o çikolatanın değil gümüş tepsinin fiyatı 😂
00 Yorumla - 2 ay
yuh. asla istemem, müsade de etmem müstakbel sözlümün bunu almasına. tabiki müsriflik.
00 Yorumla - 2 ay
Abartı bir müsriflik. Bi tepsiye 45k vermek akıllı işi değil
00 Yorumla - 2 ay
Çok müsriflik 900₺ verdik miz nikah çikolatasına bile.
01 Yorumla- 2 ay
Bu arada tepsi o fiyata satılıyor çikolatalar olmadan
- 2 ay
Yiyene herhalde süper güç yükleniyor başka açıklaması yok çünkü😂😂
00 Yorumla - 2 ay
canım onun yerine pırlantada alsan kız kardeşini de alırsım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Oha ben onu yemeye cekinirim lan dağıtırken aklım gider.
Her şey abartılı olmam zorunda mı ya gerçekten00 Yorumla - m2 ay
Düğüne harcansa daha mantıklı bence o para
00 Yorumla Biraz mı fazla sadece?
00 Yorumla- 2 ay
Gereksiz pahalı
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 714 cevap paylaştı. gümüş tepsinin fiyatı o
00 Yorumla- 2 ay
Bence düğünün kendisi musriflik
00 Yorumla Yani evet bence gereksiz
00 Yorumla- 2 ay
Kendi çikolatamı kendim yaparım
00 Yorumla - u2 ay
evet bence öyledir.. ben vermem
00 Yorumla - 2 ay
Kafasızlık direkt
00 Yorumla biraz fazla ama çok az işdasd
00 Yorumla- 2 ay
Tepsinin fiyatıymış ya o
00 Yorumla Müsriflikten de öte yav he. lıktır bence
00 Yorumla- 2 ay
Altından falan mı yapılmış nedir bu böyle 🙄🤷♀️
00 Yorumla - 2 ay
Aptallık
00 Yorumla - 2 ay
Tabiki öyle
00 Yorumla - 2 ay
Ahmaklık
00 Yorumla - 2 ay
Ooha brree
00 Yorumla - 2 ay
çok saçma
00 Yorumla - 2 ay
Dik alasi
00 Yorumla - 2 ay
Müsrifliğin dik alasıdır aw ne gerek var?
00 Yorumla - 2 ay
G. zekalılık
00 Yorumla - 2 ay
Garip
00 Yorumla - 2 ay
Aptallık...
00 Yorumla - 2 ay
Para varki veriyor kurban olduğum Allah işte
00 Yorumla - 2 ay
En dik âlası hem de
00 Yorumla Mallık
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay