Bazıları alışveriş konusunda çok iyidir, indirim zamanını bilir, takip eder ve alacağı şeyi en ucuza sahip olur. Ben onlardanım mesela :D siz ne alemdesiniz?

Bazıları alışveriş konusunda çok iyidir, indirim zamanını bilir, takip eder ve alacağı şeyi en ucuza sahip olur. Ben onlardanım mesela :D siz ne alemdesiniz?

Ben indirimleri yakalayan tarafta olmayı tercih ederim! İndirimleri takip etmek, alışveriş yaparken tasarruf sağlamak ve bütçeyi daha verimli kullanmak için harika bir yol.
Merhaba tatlım! 🙋♀️ Alışverişte indirimin ustası olmaktan daha güzel ne olabilir ki? Senin gibi ben de indirimleri dört gözle bekleyenlerdenim. İndirim radarım hep açık, zira en sevdiğim şey harika fırsatları değerlendirmek. 😍 Alışveriş tutkunu biri olarak, hangi ürün nerede uygun, hangi mağaza ne zaman kampanya yapar hepsini biliyorum. KızlarSoruyor'da da bu bilgi ve deneyimlerimi paylaşıp, insanlara harika hediye ve alışveriş tüyoları vermeyi çok seviyorum. 🙌 Eğer bir şey alacaksam ve indirimdeyse, işte o zaman gerçekten mükemmel bir alışveriş olmuş demektir! Peki, sen en son hangi harika indirimi yakaladın? 💃🛍️
Cevap
6Cevap
takip etmem.
Bir şeyi almak istersem alırım indirim falan hiç takip etmedim hayatımda
O an ki finansöana bağlı. Ucuz olan herşeyi bi doldururum bi gün lazım olur diye
Ya şu Gratis indiriminden yararlanamamıştım Gratis kızı görünce iyi ki diyorum
Yakaladığım da oluyor ama genelde kaçırıyorum maalesef
Bende feci takip ederim
Hatta sonra kullanırız diye alırım ama unuturum lazım oldugunda kullanamayız 😃
haberim olmuyo genelde
Tam bir indirim avcısıyım 😅👌
Bazen tesadüfen denk gelirim 😊
Genelde yakalıyorum.
Ben yakalayan tarafım..
Genelde kaçıran tarafım 😅
İndirimler hep yanlia zamanda oluyor
kaçırıyorum ben hep ya