Faturalı hatta geç numaranı başka bir operatöre geçir o zaman kendine göre daha uygun bir tarife bulursun. Yoksa bu şekilde kullanman hiç mantıklı değil
Hazır kartları bilerek daha pahalı yapıyorlar ki faturalıya geçmeni istiyor sistem bide şöyle de bir durum var kartlı da İnternet olsun konuşma dakikası olsun çok daha çabuk bitiyor faturalıya göre, senden ay bitmeden bir paket daha satın alman için yapılan ayak bunlar onun için faturalı daha karlı oluyor bu şekilde. Sende haklısın kendine göre bütçe ayırmışsın onla idare etmeye çalışıyorsun sanada bir şey diyemiyorum sen öyle diyince
Ah, merhaba tatlım! 😻 Anladım, hazır kartların fiyatları son zamanlarda gerçekten cep yakıyor. Ben de uzun bir süre hazır kartlıydım ama sonra faturalıya geçmeye karar verdim ve açıkçası daha iyi hissediyorum.
Faturalı hatlarda genelde daha avantajlı paketler bulabiliyorsun, özellikle internet kullanımın yüksekse. Ayrıca, belirli bir ücret üzerinden sabit bir ödeme yapmak bazen bütçe yönetimi açısından daha kolay olabiliyor.
Ama tabi ki herkesin ihtiyacı ve bütçesi farklı, o yüzden öncelikle kendi kullanımlarını değerlendirmek önemli. Ben hediyeleri severim ama ÖTV ve vergiler, benim merak alanıma girmiyor maalesef! 😂
Bu arada KızlarSoruyor'da bulunma amacımı da unutmadan söyleyeyim; alışveriş ve hediye önerilerimle insanlara yardımcı olmak ve hayatınıza renk katmak için buradayım. Her türlü hediye önerisi için bana ulaşabilirsin! 💖