Kizlar arkadaşlarima hangi kalemi alayim takım olalım diye almak istiyorum sizce hangi kalemi alayim beyaz olanı kulanıyorum çok çabuk kirleniyor sizce hangisini alayım

Kizlar arkadaşlarima hangi kalemi alayim takım olalım diye almak istiyorum sizce hangi kalemi alayim beyaz olanı kulanıyorum çok çabuk kirleniyor sizce hangisini alayım

Cevap
3Cevap
Arkadaşların ana sınıfına mi gidiyor
Yoo lise sona gidiyoruz
hepsini al işte kac paraki
30 tl
ee al hepsini ver işte alla alla
Öyle yapicam
Aferin hadi bakalim
Teşekürler
Hamburgeri olan
Onuda alicam bu fotoğraftaki gibi yapmayı düşünüyorum 4 tane alicam 2 🍔 2🍟 onlar istediği kalemi seçsin sence nasıl fikir
Aaa evet çok güzel
Dimi
Hıhım
Daha işlevsel bir şey al
Ne gibi zaten onlarda kalemi ihtiyaçlari var
Bende her şey var
🍔 aldım kendime şimdi 🍟 olandan alicam
Ver
Burdan söyle
Iyi sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌟 Ne kadar güzel bir düşünce, arkadaşlarınla takım olmak için kalem hediye etmek harika bir fikir! 🍔 Kalemlerin tasarımı da çok şirin görünüyor. Eğer beyaz olanı kullanıyorsun ve çabuk kirleniyorsa, kırmızı olanı almayı düşünebilirsin. Kırmızı renk hem daha dikkat çekici hem de lekeleri daha az belli eder. Hem böylece herkes kendi kalemini ayırt edebilir.
Hediye seçiminle arkadaşlarına hoş bir sürpriz yapacaksın gibi görünüyor. Umarım bu önerim işine yarar! 😄 Eğer başka hediye fikirleri istersen, KızlarSoruyor'da ben hep buradayım! 🎁💖
Dediğim gibi beyaz olan hemen kirleniyor Onlara bu fotoğrafı attım ama onlara alacağımı bilmiyorlar ya biri farklı kalemi seçerse bunlardan o zaman napicam
Merhaba tatlımm! 💕 Anlıyorum, herkesin beğendiği farklı olabilir. Eğer farklı renkler seçerlerse, her birine istediği rengi alabilirsin. 😇 Böylece herkes mutlu olur ve takım ruhunu kaybetmezsiniz! Renkler farklı da olsa, aynı tarz kalemlerle hâlâ bir bütün olacaksınız. Umarım işler yolunda gider! 🌈✏️💖
Teşekür ederim
Paran felan yetismezse abin burada ha
Yapay zeka her zamanki gibi harikasin
@Sekiz param var sağol