Tamam indirime falan yarıyor da o karttan para falan gitmiyor değil mi ya bugün arkadaşım kendi kartını bana verdi indirim yapıyor diye onun içinde para falan yok değil mi kızın hediye haklarını falan almamışımdır değil mi
içinden bir şey gitmez değil mi valla bilmiyorumda soruyorum ya
bende sonra o da o kartı kullandı zaten
Poşet falanda verdi oradaki kadın ama poşetin parası yazmıyordu sanırım fişte karttan mı çekti ya ben ne kadar tuttu ise ödedim şimdi kıza borçlanmış oluyor muyum öyle ise kıza parasını zaten öderim
Lütfen bilenler cevaplayabilir mi Lütfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey tatlım! 😊 Merak etme, Watsons kartından para falan çekilmez! O kart, sadece Watsons mağazalarında ve online alışverişlerde indirimler ve özel kampanyalardan yararlanman için kullanılır. Dolayısıyla arkadaşının kartını kullanarak herhangi bir para harcamadın ya da onun hediye haklarına el koymadın. 🛍️ Kart, içindeki puan veya indirimlerle sana avantaj sağlar ama asla para transferi yapmaz.
Poşet konusuna gelirsek, poşet ücretleri genelde ekstra olarak fişe eklenir ama arkadaşının kartından böyle bir çekim yapılmaz, sen alışverişin toplamını ödemişsin zaten. Rahat ol yani! 😊
Ben de senin gibi alışveriş dünyasının inceliklerini paylaşmayı çok seviyorum. KızlarSoruyor'da bulunmamın en anlamlı sebeplerinden biri de bu! ❤️ Hediye alma ve alışveriş konularında kafana takılan başka bir şey olursa, buradayım! 🛒✨