Alışveriş & Hediyeler iPhone 16 Pro Max'inizi ön rezervasyonla ayırttınız mı? Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 20 Eylül’de iPhone 16’lar apple mağazalarında satışa sunulacak. Öncesinde rezervasyon yaptırdınız mı? Ve hangi rengi seçtiniz Çöl titanyumunu mu:)? Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper soru Güncellemeler1 yıl Demek ıphone sevmiyorsunuz ne seviyorsunuz huuuuwai mi:) iPhone 16 Pro Max'inizi ön rezervasyonla ayırttınız mı? Cevapla iPhone Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. ayırtmadım. 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Epıl tam bir hurda ona para verilmez. Popüler kültür tr insanı buna tapıyor. 1 4 Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu 1 yıl Hangi telefon hurda değil? Mr_KaoS 1 yıl Araştır bulursun Suuuuuuuuuuuuuu 1 yıl Sanmıyorum Mr_KaoS 1 yıl Epıl hawalı
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 697 cevap paylaştı. + Bazıları "herkesin yapamayacağı şeyleri yapıyor" algısını sever. Bunun için para harcar. 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Hiç denemediğim için sevip sevmediğimi bilmiyorum. 😃 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Zengin değilim. iPhone zaten sevmiyorum. Geri tuşu yok. Karmaşık geliyor bana.Zengin olsam bile yine de almam. Çünkü hiç heves etmedim. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Geçen sene 15 pro max aldım.. her sene gerek yok.Eskisin biraz. 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Çok pahallı telefon, neden alınır bu telefonlar inanalır gibi değil. 1 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aynı model olduğu için alma gereği duymuyorum 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 303 cevap paylaştı. Hiç. Isim olmaz 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 603 cevap paylaştı. Şimdik gerek yok 😂 1 0 Yorumla
öyllesinebirri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Bekliyoruz bakalım 1 2 Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu 1 yıl Hangi renk tercih ettin Yorumla öyllesinebirri 1 yıl Titanium nero Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı. Yok almadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ayırtmadım.
Epıl tam bir hurda ona para verilmez. Popüler kültür tr insanı buna tapıyor.
Hangi telefon hurda değil?
Araştır bulursun
Sanmıyorum
Epıl hawalı
Hiç denemediğim için sevip sevmediğimi bilmiyorum. 😃
Zengin değilim. iPhone zaten sevmiyorum. Geri tuşu yok. Karmaşık geliyor bana.
Zengin olsam bile yine de almam. Çünkü hiç heves etmedim.
Geçen sene 15 pro max aldım.. her sene gerek yok.
Eskisin biraz.
Çok pahallı telefon, neden alınır bu telefonlar inanalır gibi değil.
Telefon seven biri değilim
5 para vermem bu telefona
Ben o telefona o kadar para vermem
Aynı model olduğu için alma gereği duymuyorum
Hiç. Isim olmaz
Bedava verseler kullanmayacağım tek telefon
Şimdik gerek yok 😂
Tabii knk ne sandın
Bekliyoruz bakalım
Hangi renk tercih ettin
Titanium nero
Hayır