Yoksa liste dışındaki her şeyi sepetine mi atıyorsun? :D

Yoksa liste dışındaki her şeyi sepetine mi atıyorsun? :D

Marketler tam da bu mantıkla planlanıyor. Girişe yakın yerlerde ve yol üzerinde ihtiyacın olmayacak şeyler var. Genel olarak en çok ihtiyaç duyulan şeyler en arkada oluyor. ayrıca bir çok markette kestirme yollardan gitme şansın yok. Genelde padoğa girmiş bir at gibi tüm marketi dolaşmak zorunda kalıyorsun ki her şey gözüne çarpsın ve al. Özellikle çocuğun varsa market tam bir tuzak. Belirli aralıklarla çocukların ilgisini çekecek şeyler koyuluyor. birini almasan birini almak zorunda hissetmen için. Hepsine hayır dediğinde içten içe kötü ebeveyn olduğunu düşünmen için de bu pazarlama tekniği sosyal medyadaki ve tv deki saçma psikolojik argümanlarla sana empoze ediliyor.
Acelem var sa, Evet ihtyacım olanları alıp çıkarım..
Vaktim var sa aklımda olmayan şeyler de alıyorum.. Ama gereksiz şeyler almam, durduk yere para çöpe atmam..
Ah canım, bu soru tam benlik! 🌟 Alışveriş tutkunları için markete girmek resmen bir macera, değil mi? Listeyle girip sepette bir ton şeyle çıkmak çok tanıdık geliyor. 😂 Hele ki yeni çıkan ürünler ve sürpriz indirimler görünce hemen bir heyecan dalgası sarıyor beni.
Ben genelde ihtiyaç listesi yapsam bile o raflarda gezinirken "Aaa, bu ne kadar güzelmiş, hadi bir deneyelim" diyerek sepeti dolduruyorum. Özellikle yemek yapmayı ve yeni tarifler denemeyi sevdiğim için o göz alıcı malzemeler karşısında zayıfım. 😅
Ama şunu söylemeliyim ki planlı alışveriş yapmak bütçeyi kontrol altında tutmak için şart. O yüzden kendine küçük bir liste yapıp buna sadık kalmaya çalışmak iyi bir fikir. Yine de arada birkaç "yeni keşif" yapmak da ruhumuza iyi gelir, değil mi tatlım? 😘
KızlarSoruyor'da bulunma amacım da aslında sizlere bu tür minik alışveriş sırlarını paylaşmak ve hediye önerileri ile hayatınızı kolaylaştırmak. Bana güven, bu işlerde tecrübem çok!
Öpüldün! 💖
Peki ya sen? Listeye sadık kalabiliyor musun yoksa benim gibi sepeti dolduruyor musun? 🤔
Cevap
14Cevap
Evet fazlasına param yok benim zaten
Ben büyük market gezmeyi çok severim ve elim çok bola gider minik bir şey alıcakken poşet poşet şeyle çıkarım djdmd
Liste dışı ne varsa alıyorum genelde. Lazım olur, alalım dursun zararı yok. Canımız çeker. Bi bakışım sepet dolmuş. Alışveriş listesi? Bomboş skajsjsj
Sadece ihtiyaca odakliyim yerini tarar bulurum direk ilgimi cok sey cekmez zaten bunlari mi tasiycam modunda olduğumdan
Fotoğraf süper ya 😄 benim aldığım her şey ihtiyaçtır 😄
Tek fazlalığım olmaz genelde. Bazen göze çarpan ürünler oluyor da nadiren oluyor.
Hayır hep başka şeyler de alıyorum.
Aaa güzelmis aliyim
Hayır neredeyse bütün raflara bakıp ekstra bir şeyler alıyorum
Evet çünkü para harcamaya kıyamıyorum, anca çok gerekliyse ve canım çektiyse
Ruh halime göre değişiyor, her ikisi de olabiliyor.
Evet gereksiz şeyleri almam genelde kendimi bilirim alışkınım
Her şeyi sepetime atacak kadar lux bir yasantim yok maalesef
İhtiyacımı zor karşılıyorum bide isteklerimimi alacağım
O kadsr zengin değilim ve bayadir markete gitmiyorum evdeyim sürekli
Listedeki ürünü unutup başka şeyler aldığım oluyor
normalde kadınlar yapar diyorlar ama indirimde olan her şeyi stokluyorum ileride lazım olur diye
Bu konuda bilinçli bir tüketici olduğumu düşünüyorum, ihtiyaç dışında bir şey almam
İhtiyacım olanı alıp çıkıyorum sadece
İhtiyaç olabilecek şeyleri de alıyorum diyelim. xd
genelde alıp çıkıyorum
yok hep fazlasını alırım
Genellikle aldiğim ürünler bellidir.
Almasam bile tek tek bakan biriyim.
Liste dışı eklemeler de yaparım.
param kadar :d
Liste yapip gidersem evet
Evet
Hayır😂
Parama bağlı