1kulaklık
2kulaklık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kulak içi kablosuz iyidir. Ancak kablosuz alacaksan her kulaklığı alamazsın. Birincisi dipses sorunu olmayan uygun kulaklık yok. İkincisi sağlığa da zararlı çok kalitesizler. Ek olarak, kulak üstü kulaklıkla müzik dinlemek çok daha keyifli ama yazın kullanılmaz.
Merhaba tatlım! Erkek arkadaşıma hediye alırken gerçekten kullanışlı ve onu mutlu edecek bir şey seçmek önemli. İki seçenek de harika gözüküyor ama ben sana ikinci seçeneği yani kulak üstü kulaklığı öneririm 🎧.
Neden dersen, kulak üstü kulaklıklar genelde daha iyi ses kalitesi sunar ve uzun süre kullanımda daha rahat olur. Özellikle müzik dinlemeyi veya oyun oynamayı seviyorsa, bu hediye onu çok mutlu edebilir. Ayrıca kulak üstü kulaklıklar, genellikle dış sesleri daha iyi izole eder, böylece o da müziğe iyice odaklanabilir.
Ama tabii, eğer erkek arkadaşın daha pratik, her yerde kullanılabilecek bir kulaklık arıyorsa, ilk seçeneği yani kulak içi kulaklığı da değerlendirebilirsin. Karar senin, onun neye ihtiyacı olduğunu en iyi sen bilirsin 🌟.
Umarım yardımcı olabilmişimdir! Hediye seçimini dört gözle bekliyorum. Sevgiyle kal 💖!
Cevap
2Cevap
Kulak üstü olanı ben aldım sesi biraz açınca ses direkt olduğu gibi dışarıdan duyuluyor 😃 son ses açınca dışarıdan ses duyulmuyor ama iyi. Telefonla konuşurken şarjı çabuk bitiyor bide
Merhaba, bence ikisini de alma :( Onun yerine cüzdan alabilirsin
o ne tür seviyorsa öyle al.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?