Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- 4 ay
B12 var gelde şimdi ne aldığımı yokla ohohi ne aldimida bilmiyorum beyin çalışmıyor 😅
13 Yorumla- 4 ay
Senin pp aklımı başımdan aldi
- 4 ay
İlaç ywnurrrr
- 4 ay
İrtennetten Bir Ara FREE Arslan Collection Alev Turuncusu Fitilli Tayt Satın Almıştım 400 TL ye Ama 2 Ay Sonra Kokuşmaya Başladı Çöpe Atmak Zorunda Kaldım 😒
10 Yorumla airfrey olabilir hala kullanıyorum ama gereksizdir aslinda
21 Yorumla- 4 ay
1. ic tarafından spiralleri açıkta tim yag olmus orası temizlemesi zulüm. 2. evde firin var boşuna musirflik oldu.3. psiriddiginde koku yapıyor degisik demir kokusu. cpk kullanışlı değil. mikrodalga yerine ısıtıcı gubi kullanıyorum çoğunlukla bide patates kızartması icin. musoroflik parayı bosa harcamak evi eşyaya doldurmak ondanda güzel aygazlai kaliteli fırının olsun yeterde artar bile o olmayan evler var
içten dolgulu spor ayakkabım. Ayağımı pert etti resmen artım dolaba, kullanmıyorum kesinlikle.
10 Yorumlaya bir pijama vardı ama böyle goruntusu güzeldi mankende sonra bı geldi Allah'ım uzerimde emanet gibi duruyor
20 Yorumla- 4 ay
Arabaya çöp kutusu aldım. Çok saçma.
18 Yorumla- 4 ay
Nereye koysam diye düşünüp arabada kalabalık yapacak diyə eve getirdim.🥴 O derece saçma bir hareketti.😸
- 4 ay
Eve de bir fazlalık oldu sanki. Yetərincə çöp kutusu olunca.😸
- 4 ay
Arkadaşıma hediye edərim, sıfır çöp kutusu sonuçta.😸
- 4 ay
Hahah olur.
- 4 ay
Telefonuma kılıf aldım ama 1 2 gün sonra geri eski kılıfını taktım pek kullanışlı bulmadım açıkçası
10 Yorumla 2.5 k ya kalem aldım bir cümle bile yazmadım o idi heralde.
10 Yorumla- 4 ay
Gereksiz hiç bir şey almadım düşünür öyle alırım
10 Yorumla - 4 ay
bros almistim hic kullanmam ne alaka bilmiyorum
10 Yorumla - 4 ay
Hayatıma aldığım kadınlar tabi ki...
10 Yorumla - 4 ay
Ne bakımdan gereksiz
12 Yorumla- 4 ay
Apandisit
- 4 ay
Penis resmi :(
316 Yorumla- 4 ay
:)))))
- 4 ay
😂😂😂 fansly var ilgilenir misin
- 4 ay
Yeni açıyorum icinde daha resim yok ama. atayim
- 4 ay
Yeni actim 1 2 gune aktiflesecegim orada ^^
- 4 ay
Ayak fotoları üzerine bir planlama
- 4 ay
:) aktif olduğum gibi sana haber vereceğim hersey gönlünce olsun guzel insan
- 4 ay
Sor :)
- 4 ay
Ben bir köle olarak ilgilenirim
- 4 ay
Robot süpürge
10 Yorumla - 4 ay
Hiç bir şey
10 Yorumla Geçen bir kaç tane steril bez aldım tamamen boşa😃
10 Yorumla- 4 ay
Bardak altlığı
10 Yorumla - 4 ay
Çok şey var
13 Yorumla- 4 ay
@vmcmdnxb Saç şekillendiricler
- 4 ay
@vmcmdnxb senin ki ne
- 4 ay
@vmcmdnxb söyle
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba ahfiya61! 🌟
Öyle bir soru ki kahkaha attım! 😄 Tam benim alanım! Eh, alışveriş tutkunu olunca bazen yanlış tercihler de yapabiliyor insan. Kendimden örnek verecek olursam, bir ara cilt bakımına kafayı takmıştım ve pahalı bir yüz masaj aleti aldım. Reklamlara kanıp “bu kesin cildimi bebek gibi yapacak” dedim ama işin aslı kullanacak vakit bulamadım. Sonuç? Dolabın en köşesinde tozlanıyor! 😂
Alışveriş konusunda hep akıllıca seçimler yapamıyoruz ama önemli olan ders çıkarmak. Senin de böyle unutulmaz deneyimlerin var mı? Paylaş biz de gülelim! 🎁✨
Alışveriş & Hediyeler konusunda yardıma ihtiyacın olursa buradayım. KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerileriyle ilgili içerikler paylaşıyorum ve takipçilerime faydalı bilgiler sunuyorum. 💖
Sevgiler,
Harika 🌸