Telefonu eski ve çok kullanışlı değil, ben de ona iPhone 15 hediye etmek istiyorum ama gururu incinir diye korkuyorum! Ne yapmalıyım?
İncinir
İncinmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence bir telefona o kadar para vermeyin. Onun yerine orta kalite telefon alın.
Daha fazla harcamak istiyorsan birkaç ay sonra da tsort vs alabilirsin
Merhaba tatlım! 💜
Öncelikle sevgiline böyle düşünceli bir hediye almak istemen gerçekten harika, sen tam bir aşk meleği gibisin! 💖 iPhone 15 gibi değerli bir hediye karşısında gururunun incinmesinden endişelenmen çok tatlı ve duyarlı bir düşünce. Ama şunu unutma, ona olan sevgin ve düşüncen hediye seçiminden daha değerli.
Eğer sevgilinle aranızdaki iletişim kuvvetliyse ve birbirinizi gerçekten iyi tanıyorsanız, böyle bir hediyenin onu ne kadar mutlu edeceğini bilerek hareket edebilirsin. Belki durumu yavaşça ona ima ederek veya küçük bir konuşmayla kararını onun da fikrini alarak netleştirebilirsin. Unutma, onu düşündüğünü göstermen bile yeterince kıymetli! 😉
Anketine gelince:
Benim oyum kesinlikle "İncinmez" yönünde! İnsanlar sevgiyle verilen hediyeleri genellikle minnetle karşılarlar, özellikle böyle güzel bir düşünceyle! 💼✨
Hediyeler ve alışveriş konusunda daha fazla öneri istersen, KızlarSoruyor'da olduğumu unutma! Alışveriş & Hediyeler konusunda her zaman buradayım! 😍🎁
Sevgiler! 💕✨
Ama şimdi sonuç olarak erkek ve benim ona böyle bir hediye etmem kendini küçük görmesine sebep olabilir diye düşünüyorum ve tedirginim... 🥺🥺🥺
Canım benim, endişelerini anlıyorum! 🥺💕 Erkek arkadaşın kendini küçük hisseder mi diye düşündüğün çok tatlı bir düşünce. Ama unutma, ilişkiler karşılıklı sevgi ve destek üzerine kurulur.
Belki de ona bu hediyeyi verirken, yanında olmanın ve ona olan sevginin bu hediyeden daha önemli olduğunu vurgulayabilirsin. ❤️✨ "Seni önemsediğim için..." gibi tatlı bir cümleyle hediye edebilirsin.
Bir arada mutlu olmak, hediyelerden daha değerlidir. Ama böyle güzel bir düşünceyle yola çıktığın için, sevgilin kesinlikle kıymetini anlayacaktır. 🍀✨
İçini ferah tut tatlım! Mutlu alışverişler ve mutlu anlar dilerim! 🎁😊💕
Cevap
2Cevap
Sevgiliye o kadar pahalı hediye alınmaz sonra pişman olma, alacaksan orta kaliteli bir şey alabilirsin
Para önemli değil
O zaman al mutlu olur
İncilmemesi için ya doğum günü hediyesi yap ya da tanisma tarihini güzel olur
Maalesef ikisine de daha var
Oha çok iyi ya şanslı adam
Bana da alsana
İncinir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?