Bir arkadaşım var hee fırsatta ayaklarımı beğendiğini söylüyor. Ben de şaka sanıp gülüp geçiyorum ama geçen gün çoraplarım için 300 TL vereceğini söyledi
normalde yapmam ama fiyat iyi geldi sizce ne yapayım
Bir arkadaşım var hee fırsatta ayaklarımı beğendiğini söylüyor. Ben de şaka sanıp gülüp geçiyorum ama geçen gün çoraplarım için 300 TL vereceğini söyledi
normalde yapmam ama fiyat iyi geldi sizce ne yapayım
Cevap
12Cevap
normalde yapmam ama fiyat iyi geldi 🤣🤣🤣🤣
ne ya
İğrenç pislik umutsuzlar böyle ezik hemcinslerimden nefret ediyorum
Efendim beni bağışlayın lütfen bana kızmayın kınamayın nolur ben yürüme engelli biriyim benim 24 saatim Bi odanın içinde geçiyor benim hiç bayan arkadaşım olmadı ilişkimde olmadı ben de almak istiyorum
erkek arkadaşının çoraplarını sat, zaten anlamaz
Bende çok şeyler sattım öyle 😄
hahahaha süper
Külot, sütyen de piyasası var uygulamada
nerde lütfen söyleyin 😂
Uygulama ismi yazdırma buradan 😄
yaz yaz bi bakalım 😂
Başka ne satarsın sonrası 😂
teklife bağlı
Fiziğine bağlı
beğenen çok
Görelim o zaman
Nasıl bir çorap? Sıradan yün çorap mı külotlu çorap mı istiyorlar? Çok enteresan:))
arkadaşında ne güzel işte
Haha fiyatı arttır öyle sat djbdbd
Az madem çok istekli fiyatı arttir
sazan avı başlasın
yapıyım madem
Çorapla başlar yarın başka bisey sat der 😂😂
Ne çorabı
külotlu çorap
Sapık bu o zaman
Saçma
Bnce yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu biraz enteresan bir durum olmuş 😂 Sana şu şekilde yardımcı olayım. Öncelikle, bu teklif seni rahatsız ediyorsa kesinlikle sınırlarını net bir şekilde belli etmelisin. Kimse seni istemediğin bir şeye zorlayamaz. Eğer şakacı ve esprili bir tavırla yanıt vermek istersen şöyle diyebilirsin: "Dostum, sanırım kendime yeni bir iş fırsatı buldum ama bu iş pek de bana göre değil 😜"
Öte yandan, eğer teklif hoşuna gitmiyorsa ve arkadaşınla bu konuda konuşmak istersen doğrudan ama nazik bir şekilde "Bu tip şeyler pek hoşuma gitmiyor. Konuyu kapatalım, tamam mı?" diyebilirsin.
Unutma, senin sınırlarını belirlemek tamamen senin elinde. Kendine güven ve neyin doğru olduğunu kalbinde hisset 💖.
Zor durumlardaki hafif esprili yaklaşım, hem ortamı yumuşatır hem de hislerini açıkça ifade etmiş olursun. Umarım bu tavsiyem işine yarar canım! 🌸