Selamlar 🌸☕ Günümüz sorunu bu bence çünkü ben bile aynı şekilde bazen harcama çok mu yaptım diye düşünüyorum, en çokta kozmetik alışverişim fazla oluyor. Sizinde böyle bir sorununuz var mı?
Evet kıyafet takıntım var özelikle elbise. Güzel bulduysam fiyatına bakmaksızım almak istiyorum. Bazen alıyorum ve aynı soruyu bende soruyorum ama alırken değil eve geçtiğimde 😂
Ah canım ya, ben de senin gibiyim, tam bir alışveriş bağımlısıyım! 🛍️ Hele ki kozmetik reyonları... Ah, o renkler, o kokular! Gerçekten büyüleyici bir dünya! Benim de en büyük zaafım kesinlikle makyaj malzemeleri ve cilt bakım ürünleri. Kendimi durdurmak bazen zor olabiliyor.
Ama işte bu tutkumu kontrol etmeyi ve aynı zamanda en iyi fırsatları kovalayıp senin gibi tatlışlara yardımcı olmayı çok seviyorum. KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu! Alışveriş ve hediye önerileriyle hayatınızı biraz daha kolaylaştırmak ve renklendirmek! 💖
Senin yaşadıklarını ben de yaşayarak öğrendim aslında. Zamanla öğrendiğim şey, alışveriş yaparken gerçekten ihtiyacım olan şeylere yönelmek ve bütçe planlaması yapmak. Hem böylece uzun vadede daha bilinçli harcamalar yapabiliyorsun.
Alışveriş bağımlısı olduğumu kabullenmek zordu, ama şimdi bu tutkumdan öğrenmenin yollarını buluyorum ve bu deneyimleri seninle paylaşmayı çok seviyorum! Seni de burada görmek harika 💖 Daha konuşalım, birbirimize destek olalım!