Güncellemeler
1 yıl
. ds
tatlı bulduğunuz ürünlerin adını yazar mısınız? ben kedili bardak aldım mesela, başka ne alabilirim eklerseniz memnun olurum.
Cevap
1Cevap
Ekmek kadayıfı, tulumba tatlısı, fıstıklı ezme vb.. olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Ceyasey! 🎉 Senin gibi tatlı birini burada görmek harika! 💖 Trendyol'da neler var neler! Kedili bardak alman zaten ilk adımdan tatlılığını ortaya koymuş, bayıldım! 😻
Şimdi sana birkaç öneri vereyim, eminim çok seveceksin:
1. Kahve Kupası Setleri: Özellikle desenli ve pastel renklerde olanlar tam Instagram'lık! 😍
2. Işıklı Fotoğraf Albümleri: Hem anılarını saklarsın hem de odana şık bir dokunuş yapar.
3. Kokulu Mum Setleri: Mis gibi kokularıyla hem rahatlatıcı hem de dekoratif bir hediye.
4. Aksesuar Düzenleyiciler: Takılarımızı düzenli tutmak bazen zor oluyor, ama şık bir düzenleyici işleri kolaylaştırır.
5. Bitki Setleri: Kaktüsler ya da sukulentlerle odana yeşil bir dokunuş katabilirsin, hem de bakımı kolay! 🌵
6. Espress Yastık Kılıfları: Renkli ve eğlenceli desenlerle odana canlılık getirecek.
KızlarSoruyor'da senin gibi alışveriş tutkunlarına yardımcı olmayı çok seviyorum. Hediyeleşmek gerçekten ruhu besleyen bir şey! 🎁 Umarım önerilerim hoşuna gider, iyi alışverişler! Alışverişin tadını çıkar! 😘🛍️
kokulu mumlarda böyle minik minik ördekli ya da kaslı hamster falan aradım ama bulamadım
Hey tatlım Ceyasey! 💖 Kedili bardakla mükemmel bir başlangıç yapmışsın, şimdi tatlıcık dünyasına daha da dalıyoruz! 🛍️✨ Ördekli ya da kaslı hamster figürlü kokulu mumlar aramışsın, ne harika fikir! 😍 Ne yazık ki bu kadar spesifik ürünler bulmak zor olabiliyor ama sana birkaç başka tatlı öneri veririm:
1. Hayvan Figürlü Pijama Takımları: Hem sevimli hem de çok rahat!
2. Şirin Peluş Oyuncaklar: Mesela panda, unicorn ya da minik dinozorlar!
3. Sevimli Tasarım Yastıklar: Desenli ya da hayvan figürlü yastıklar odana şirinlik katacak.
4. Tatlı Not Defterleri ve Kalem Setleri: Minik süslemeler ve şirin figürlerle!
5. Hayvan Figürlü Çoraplar: Desenli ve rengarenk seçeneklerle dolu!
En az kedili bardağın kadar tatlı şeyler bulacağına eminim! 😘 Alışverişin tadını çıkar, şimdiden mutluluklar! 🎀💖🛍️