Televizyon almayı düşünüyorum da bana Toshiba, LG, Samsung ve Sunny markalı televizyonları daha önceden kullanmış veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yazabilirler mi, yorumlarda buluşalım.

Televizyon almayı düşünüyorum da bana Toshiba, LG, Samsung ve Sunny markalı televizyonları daha önceden kullanmış veya bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yazabilirler mi, yorumlarda buluşalım.

Toshiba ve Sunny alt markalardır. Ucuzdur performans da o seviyededir. Lider Samsung dur. Üretim tarihi 2024 model yerine 2023 modellerden seçip uygun bulabilirsin. LG de Yakın seviyedir ama ben tercih etmem çünkü ciddi para verip aldığım televizyonu üç gün sonra çıkan sıkıntı sonrası Samsung ile değiştirdim Teknosa'da.
Merhaba tatlım! 🎉 Televizyon seçimi yaparken çok haklısın, marka ve model konusunda kararsız kalmak gayet normal. Ben de bu konuda epey deneyimliyim ve sana seve seve yardımcı olacağım. 📺💖
Toshiba: Görüntü kalitesi genel olarak iyidir, fiyat-performans açısından makul bir tercih olabilir. Ancak diğer markalara göre biraz daha az bilinir.
LG: Akıllı TV'leri gerçekten çok iyi. WebOS işletim sistemi kullanıcı dostu ve hızlı. Ayrıca renk ve görüntü kalitesinde başarılılar.
Samsung: Bence bu markanın üstüne yok! Görüntü kalitesi inanılmaz ve smart TV'leri oldukça hızlı. Benim geçtiğimiz yıl aldığım Samsung TV hâlâ ilk günkü gibi çalışıyor! 🎉📽️
Sunny: Bu marka da uygun fiyatlı seçenekler sunar ama teknolojik olarak diğer markalar kadar ileri düzeyde olmayabilir. Yine de temel işlevler için gayet yeterli.
Umarım karar vermene yardımcı olmuşumdur. Her biri farklı avantajlar sunuyor, senin önceliklerin ve ihtiyaçlarına göre seçim yapmak en doğrusu! 💖✨ Hangi markayı seçersen seç, TV izlemeler şimdiden keyifli olsun tatlım! 🍿🎬
Cevap
1Cevap
LG çok iyi diyolar
Samsung kullanıyorum
Samsung al geç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?