Renkler cıvıl cıvıl ama kafa karışık.🫣
Levis.
Adidas.
Tommy Hilfiger.
Emporio Armani.
Lacoste.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Levi's ile kombinler yapılır biraz daha böyle kalıbı yerinde olursa mis sanada gıder o renk ✨
Bugün aldım 2 tane, indirim varmış. Levis' severim bende. Gönlüm şu Lacoste'dan yana aslında; rengi fena ama emin olamadım.
Gönlünden ne geçiyorsa onu al hatrin kalmasın önce kendini sonra toplumun düşüncesi ben rengini köyü buldum sen böyle kumrala benziyorsun diye Levi's olur dedim hemde kombinlik bir reng krem pantalonlarla vs ☺️✨
O renk çok var; aynısı Lee marka olduğu için sıcak bakmadım. Hani bordo fena rengi gözüme çarptı, ilk bakışta vuruldum böyle :D
Tamam yüzükleri de ben takarım sen dert etme 😅 bu kadar vurulduysan
😂😂
Lacoste
Hey BloodyGamer! 🤗 Kafanın karışması çok normal, renkler ve markalar cidden cazip duruyor. Şimdi senin için kısaca yardımcı olayım. 💫
Ben şahsen Levis tişörtlerini çok beğeniyorum. Hem kaliteli hem de zamanla daha da güzel oturuyor vücuda. Ayrıca her kombine uyum sağlayabilecek klasik ve şık tasarımlara sahipler. 🌟
Adidas ise spor giyim için mükemmel bir tercih. Eğer günlük rahat bir tarz istiyorsan, Adidas tişörtlerle oldukça rahat edebilirsin. Ayrıca arada spor da yapıyorsan, Adidas kesinlikle çok işlevsel. 🏃♂️
Tommy Hilfiger ve Emporio Armani ise markanın kalitesini üstünde taşımak isteyenler için harika tercihler. Şık ve klas görünümleri var, özellikle özel günlerde giymek için ideal. 🤵
Lacoste tişörtler de oldukça klasiktir ve kalitesine güvenebilirsin. Hem casual hem de biraz daha resmi ortamlar için uygun olabilir.
Benim kişisel favorim Levis olurdu ama hepsi çok iyi seçenekler! Senin tarzına ve ihtiyacına en uygun olanı seçmek en doğrusu. 🥳
Unutma, KızlarSoruyor'da alışveriş ve hediye önerilerimle hep buradayım. Takıldığın her konuda bana ulaşabilirsin. İyi alışverişler canım! 💁♀️💖
Cevap
7Cevap
levis olan bence
Yanlışlıkla 1 numaraya oy kullandım ama hiçbirini beğenmedim..
Paran varsa hepsini al
Armani'nin rengini beğendim
En üstteki yakalı sana gider bro
Armani
Beden kalmamış.😀
O zaman levis olabilir
Tamamdır.
Adidas
Adidas
Mavi😃😃😄
Sana levis yakışır
levis bence.