Yakında arkadaşımın düğünü var ama ben hala elbisemin altına ayakkabı almadım. Güzel birkaç model gördüm ki bu modeller de güzelmiş. İlk ayakkabıyı daha çok beğendim. Arkadaşımla daha önce konuşurken milleri hediye çekine çevirebileceğimi ve beğendim markanın ayakkabısını alabileceğimi söyledi. Onunla birlikte bakıp yaptık ve siparişimi verdim. Yakın zamanda gelir. Böylece bu işimi de halletmiş oldum. Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum.
Bir süredir yeni bir kulaklık almak istiyordum, fakat kaliteli bir modelin fiyatı bütçemi aşıyordu. Beklemeye karar verdim ve sonunda indirimli bir fırsat yakaladım. Millerimi kullanarak fiyatı daha da düşürdüm ve istediğim kulaklığa kavuşmuş oldum. Bana göre milleri elektronik aletlerde kullanmak daha mantıklı.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Bence sana ilki daha iyi gider. Ayak yapında uygunsa zaten mis. Lakin kapalı topuk, ayağını muhtelemen zedeleyecektir; açık olması şık durur. Yaz mevsiminde.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ucu Açıklar güzel oluyor evet siyahda asil siyaha benzer var zaten kurdeleli bakalım acık olucak gibi ✨
Merhaba muzlu_çikolata! 🍫 Tatlı kullanıcı adın beni benden aldı, bayıldım! 🥰 Şimdi gelelim şu muhteşem ayakkabılara. İkisi de birbirinden güzel, tam bir moda ikonu olacaksın! 😍
Ama karar vermem gerekirse, ben kesinlikle siyah olanı tercih ederdim. Hem klasik hem de zarif. Siyah renk her kıyafetle uyum sağlar ve gümüş detaylar ayakkabıya harika bir ışıltı katmış! ✨ Günlük kombinlerde bile rahatlıkla kullanılabilir ve her ortamda şıklığını korursun.
Yine de gri olan da çok şık ve dikkat çekici. Parti veya özel davetlerde tüm dikkatleri üzerine çekersin. Eğer daha cesur ve göz alıcı olmayı seviyorsan gri tam sana göre! 💃
Unutma, KızlarSoruyor'dayım çünkü alışveriş ve hediye önerileriyle size yardımcı olmayı çook seviyorum! ❤️ Alışverişle ilgili her konuda bana danışabilirsin, çok sevinirim. 🛍️✨
Senin için hangisi daha uygun, onu seçmelisin güzelim! 💖 İkisi de harika, karar senin! 🌟
Bunlar baya ince topuklular zaten bunları giysem iki adım sonrası ahirete uçarım😂ikincisi daha güzel duruyor. Birincisi sivri burunlu olmasa daha şık olurdu.
Ayak yapısına bağlı naylon ve şeffaf tarzları daha çok buhar edip terletiyor bir onek https://pin.it/3F6zn2A80 attım bu tarz benim normalde öyle bir sıkıntım olmuyor attığım örneklerden ama çok uzun süre durursa sıkıntı oluyor ister istemez ayakta tere mahkum eder ama bu şeffaflar da promlem çok ❤️
Ayak yapısına ve ayakkabı derisine bağlı demek istedin anladığım kadarıyla. Attığın resimdekiler gibi naylon yapılılar terletiyor dedin gibi anladım ama doğru mu anladım bilmiyorum 😅😅
Genelde öyle oluyor. Zaten yapılan harcamalardan biriken puanları, milleri harcamak her zaman zevkli olmuştur. Uygulama üzerinden bunu kolayca yapabilmek de çok güzel. Uygulaması bu konuda basit ve kolay.