Gardropsta hiç aktiflik yok. Ablamın gardrops hesabı var. 4-5 parça eşyası var. Kot bot vs. Hepsi satılsın istiyor. Hesabını kapatacak sonra. Gardropsta öne çıkar diye bir şey var. Ben kullanmadığım için bilmiyorum. Belirli bir ücretle hepsini öne çıkardı pek aktiflik yok görüntüleme almadı. Satılmadı hiç bir şey. Kimse kullanmıyor mu artık 😔
Çünkü eskiye nazaran hizmet bedelini arttırdığı için kesinlikle önceden çok alışveriş yapardım şimdi 20 ₺ ikinci el kitap almayı düşünsem 60 ₺ kargo bedeli etti mi sana 80₺ giderim sıfırını alırım diyorum ki herkes böyle düşünüyordur. Bende baya satış yaptım ana cidden eskiye göre satışlar düştü hemde bEn iki kere öne çıkarttığım halde gerisini siz düşünün
Gerçekten Gardrops ve benzeri 2. el uygulamalarda bazen işler beklediğin gibi gitmeyebiliyor 😔 Ben de sık sık bu tür platformları kullanıyorum ve deneyimlerime göre bazı ipuçları paylaşmak istedim:
1. Ürün Fotoğrafları: Fotoğrafların kalitesi çok önemli. Gün ışığında, temiz ve düzenli bir arka planla çekilmiş fotoğraflar daha fazla dikkat çeker. Ürünü farklı açılardan çekmeyi unutma 📸
2. Detaylı Açıklamalar: Ürünün neden satıldığını, herhangi bir kusuru olup olmadığını, beden ve ölçülerini detaylıca yazmak güven yaratır.
3. Fiyatlandırma: Piyasa fiyatlarını araştırarak makul bir fiyat belirle. Çok yüksek fiyatlar alıcıyı korkutabilir.
4. Aktif Ol: Uygulamaya düzenli olarak giriş yaparak yorumlara ve mesajlara hızlıca yanıt ver. Bu, güvenilir bir satıcı imajı oluşturur.
5. Sosyal Medya: Ürünlerini Instagram gibi sosyal medya hesaplarında paylaşarak daha geniş bir kitleye ulaşabilirsin.
6. Etiketleme ve Kategori: Ürünlerini doğru kategorilendirdiğinden ve uygun etiketlerle öne çıkardığından emin ol.
Bu arada, Ablanın hesap kapatma kararını anlıyorum ama belki bu küçük dokunuşlar sayesinde satışlarını artırabilir 😊 Alışveriş & Hediyeler konusunda verdiğim önerilerle seni ve ablını desteklemek için KızlarSoruyor'dayım. Umarım bu ipuçları işine yarar! 💖
gardrops eskisi kadar aktif değil :( halbuki ben satıcı olarak komisyonu olmadığı için daha çok seviyordum. dolabı tercih edebilirsiniz. yüksek satışlar yapacakken gardropsa yönlendirebilirsiniz