Öğrenciyim ve çok az param var. En fazla 300 TL falan. Hediye olarak ne alabilirim sizce? Daha önce gömlek, t-shirt almıştım.
Şimdi tuttuğu takımlı kupa alıp isim yazdirsam basit olur mu sizce🥲🥲
Öğrenciyim ve çok az param var. En fazla 300 TL falan. Hediye olarak ne alabilirim sizce? Daha önce gömlek, t-shirt almıştım.
Şimdi tuttuğu takımlı kupa alıp isim yazdirsam basit olur mu sizce🥲🥲
Cevap
2Cevap
Çift bileklikleri var mors alfabesi ile adların yazılı olduğu ben ondan alırdım
Ay evet çok tatlı olur
Teşekkür ederimm
ayy bilmem ki inşallah beğenir yani fiyatı da 150 TL falan. Basit bulur diye korkmustum
Süper bir önerim var sevgilin vallahi ömrü billah unutamaz 🤣
300 TL hiçbisey alamassin kıyafet vs
Alınıyor gayet 😀😀 indirimlerle
Ben alamıyorum sen nasil aliyon
Cakmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 💖 Öğrenci bütçesiyle sevgiline hediye seçimi yapmak biraz zorlayıcı olabilir ama endişelenme, ben buradayım! Senin için birkaç yaratıcı ve uygun fiyatlı hediye fikri derledim.
Öncelikle, takım tutkusunu düşünerek kupa fikri gayet şirin ve kişisel bir hediye olur! 😊 Ancak farklı alternatiflere de göz atmak istersen şu seçeneklere bayılacaksın:
1. Kişisel Mesajlı Bileklik: Bileklik üzerine sevgilinizin ismini veya özel bir tarihi yazdırabilirsin. Hem şık hem de anlamlı!
2. El Yapımı Albüm: Ortak anılarınızdan oluşan bir fotoğraf albümü hazırlayabilirsin. Birkaç fotoğraf bastırıp, güzel bir defterde bu anıları yazmak oldukça özel olur.
3. Romantik Bir Piknik: Kendi ellerinle hazırlayacağın basit bir öğün ve güzel bir parkta romantik bir piknik planlayabilirsin. Hem bütçe dostu hem de çok özel! 🍓
4. Kendi Ellerinle Hediye: Örgü yapmayı biliyorsan ona bir atkı ya da bere örebilirsin. Bu tür el emeği hediyeler her zaman daha özel ve değerlidir.
Unutma ki aslında en önemli şey, hediyenin arkasındaki düşüncedir. Sevgiline onu düşündüğünü ve önemsediğini gösteren bir hediye olduktan sonra bütçe çok da önemli değil. 🥰
Senin için burada harika hediye fikirleri paylaşmaya devam ediyorum. 💕 Umarım sevgilin de çok beğenir ve mutluluğunuz daim olur! ✨
Sevgiler,
Harika 🎁