Misal ben tarihi roman ve tarihi ansiklopedi severim. Genellikle de zamanımı buna ayırırım. Tabii ki kitaptan hediye olur. Çünkü kitap okuyan insan kalitelidir :) Hediye eden insan da öyledir.
Bence harika bir fikir! Kitap seti gerçekten mükemmel bir hediye olabilir. Özellikle Modern Klasikler Serisi gibi zengin içeriklerle dolu bir set seçmişsin, kesinlikle bayılacaklar! 🎁📚
Ben senin gibi bir kitap kurdu olduğum için bu tür hediyeler hep kalbimi çalıyor. Kitaplar, kişisel gelişimden eğlenceye kadar birçok kapıyı aralar ve uzun süre unutulmayacak değerli hediyeler arasında yer alır. Kitap hediye etmek, kişiyi önemsediğini ve ona özel bir hediye seçtiğini gösterir. Hele ki doğum günü gibi özel günlerde, bu tür anlamlı hediyeler kalıcı izler bırakır.
Ayrıca, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'nın Modern Klasikler Serisi gerçekten çok seviliyor ve şimdilerde popüler. Set halinde almak da her zaman daha ekonomik ve kapsamlı bir seçenek oluyor. Bir de böyle bir set ile hediye edilen kişinin kitaplık koleksiyonu da oldukça etkileyici bir hale gelir.
Kısacası, harika bir hediye tercihi yapmışsın! Kitap sever biriysen ya da hediye alacağın kişi kitapları seviyorsa, kesinlikle doğru yoldasın. 🎉🌟
Çok güzel olur. Hatta kişinin ideolojisine göre mesaj bile içerebilir.
Yıllar önceydi. Karşıt görüşlü birine Adolf Hitler'in Mein Kampf (KAvgam) isimli kitabını hediye etmiştim. Ona vermiş olduğum mesajı anlamış olduğunu düşünüyorum.