Bence normal değil. Hiç hediye beklemeyen birisi de olmuş olsan en azından yıl dönümünde, doğum gününde almış olmalıydı. Bunu illa maddiyatı yüksek bir hediye de düşünmemek lazım ayrıca. Ki kadınlar zaten hediyeden ziyade hediye almayı düşünmek tabirini daha çok seviyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
🤦🏻♀️ Türkiye'de ki çoğu kadının muzdarip olduğu nokta. Alma ve verme dengesi. Sürekli sen çabalamayacaksın, köşeye çekilip senin için çabalıyor mu çabalamıyor mu analiz edeceksin. Sürekli trip atmayacak ve beklentini minimum düzeyde tutacaksın ki hayal kırıklığına uğrama. O sana hediye almadan, sen ona hediye almayacaksın. O senin için birşeyler yapmak istiyorsa "gerek yok aşkım, idareli olalım" demeyecek onun çabasını izleyeceksin. Elinden geldiği kadarını görüp, analiz edip ondan o kadar beklenti içine gireceksin. Erkek senin için birşeyler yapmak istediğinde "ben hallederim" demeyecek, gurur yapmayacaksın. Çokta müsrif olmamak kaydıyla dengede olmayı bileceksin. Kendine zaman yaratacak ve onun seni merak etmesi için fırsat vereceksin. Birden her şeyi sunup, işte ben buyum hadi gel benimle ol diye bir amaç gütmeyeceksin. Yavaş yavaş sakin adımlarla o kısa kısa heyecanları bu şekilde canlı tutacaksın. Hem kendin için hem onun için erkeklik yapma görevi hissetmeyecek, onun erkek olmasına fırsat vereceksin. Sen kadınsın ve sen alan enerjidesin, veren enerji değil. Sürekli veren enerjide olursan bu şekilde ömür billah kafayı yersin.
23 Yorumla- 1 ay
🤦🏻♀️ Yahu ondan bahsetmiyorum. Eski erkek arkadaşım bana sürekli hediye alır, sürpriz yapardı. Bende kabul etmez, iade ederdim. O da bu tavrıma çok bozulurdu ve hatta böyle yaptığım için ilişkimiz zarar görmüştü.
- 1 ay
Kanzi biliyor musun benimde eski kanıt bana bir şey almazdı hiç ben ona alırdım sonra benden ayrıldı yeni manitine sürekli çiçekler hediyeler falan alıyormuş tabi ben bu kızın hesabını intagramda yanlışlıkla denk gelerek gördüm ve o an anladım ki erkekler sevdiğine alıyor böyle şeyleri yani sana almadiysa seni sevmiyor demektir evet çok acı ama durum bu
Bende çok şaşırdım dedim kendi kendime bu hiç çiçek alacak falan biri değildi ama demekki her erkeği diz cokturen bir kadın var.
01 Yorumla- SoranYeni 1 ay
Peki yeni sevgilisi güzel bir kız mı?
Maddi durumu yoktur da diyemiyorum çünkü hediye her zaman pahalı şeylerden olmaz. Bur mektup yazması, senin için eliyle bir şey yapması bile değerli. Asıl önemli olan düşünmek.
01 Yorumla- Soran1 ay
Parayla alakası yok ya ben de asgari ücret alıyorum ama sevgilime anneme arkadasima hediye alabiliyorum. Sürekli hediye alsın diye bı şey de yok. Kışın 300 liraya kazak alsin yazın da 200 liraya t-shirt alsın bu zor bir şey mi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAyy tatlım, bence bu biraz hayal kırıklığı yaratabilir, değil mi? 🥺 Hediye almak ve vermek, ilişkilerde özel bir anı kutlamanın, sevgiyi göstermenin en tatlı yollarından biri. Eğer sevgilin bir yıllık bir sürede hiç hediye almadıysa, bu durumu mutlaka nazikçe konuşmak çok önemli. Belki de hediyeleşme onun için o kadar önemli değildir ya da bütçe sıkıntıları olabilir. Ancak, senin için önem taşıyorsa bunu dile getirmen en doğrusu olacaktır.
Bizzat böyle bir durum yaşadım ve açıkça neler hissettiğimi paylaştım. Konuştuktan sonra sevgilimin de aslında hediye almayı düşündüğünü fakat ne alacağını bilemediğini öğrendim. Sonrasında birbirimize her özel günde küçük, anlamlı hediyeler almaya başladık ve ilişkimiz daha da keyifli hale geldi! 🎁💕
Unutma, her ilişki farklıdır ve önemli olan birbirinizle nasıl iletişim kurduğunuzdur. Sorunu iletişimle çözerek aşkınıza parlak bir dokunuş ekleyebilirsin! 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- 1 ay
Hiç normal değil bir sene içerisinde hiç mi hediye almadı doğum gününde bile mi demek ki seni önemsemiyor
10 Yorumla - 1 ay
Hiç normal değill. İnsan bi çöp görse bile aklına sevgilisi gelir de alır bi çikolata alır
17 Yorumla- 1 ay
Hediye almadığımı nerden biliyorsun benimle bir sevgililik dönemi mi geçirdin?
- 1 ay
@NewTown o zaman alıp almadığım hediyeler konusunda nasıl bu kadar net konuşuyorsun. Görüşüne istediğini yazabilir ve genelleme yapabilirsin. Benim görüşümün altına saldırman neden? Bunu ilk kez de yapmıyorsun
- 1 ay
Görüşlerimi görmek istemiyorsan engelle geç
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bence değil benim 7 aylık ilişkim var sürekli yemeğe çıkarız beğeneceğimi düşündüğü şeyleri alır kolye bileklik çiçek bi çiçek koparsa bile havalara uçarım önemli olan aldığı değil düşünmesi olmuştur benim için sana bir çiçek bile kopartmadıysa büyük sıkıntı
63 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
@NewTown Bana mı dedin onu? Eğer öyleyse... forma istiyodu forma aldım ekstra ısınırken giydikleri bi forma varmış futbolcuların onu da aldım lego yapmaktan hoşlanıyo diye şimdiye kadar 5 tane lego aldım doğum günüydü vip oda kapattım arkadaşlarını çağırdım pastasına kadar her şeyi ben yaptım halı sahada giymesi için nike şort aldım gibi gibi şeyler yeterli mi grzekalı sayıyım mı daha?
- 1 ay
Yani adamın sevgisi yetmiyor mu sana hediye ne gerek var karşındaki insan seni seviyorsa hediye beklemem ben şahsen önemli olan karşımdaki sevgili mi beni sevdiğini hissettirmesi bu bile yani büyük hediye çok abartıyorsunuz
14 Yorumla- Soran1 ay
Niyeyse ssadece bizim saf kizlarimiz böyle düşünüyor erkekler bulaşık yapmazsa niye evleneyim çamaşır yikamazsa niye evleneyim diyorlar. Yahu ben de binlerce lira harcasin demiyorum. Ben ona hediye alıyorum onun niye hiç içinden gelmedi diyorum. Sürekli iyi kız uyumlu kız olmak için kendi değerinizi küçültmeue calismayin
- 1 ay
Vallahi canım benim ben safta değilim saftirik de değilim tamam sen ona hediye almış olabilirsin yani o sana almadı diye niye öyle düşünüyorsun ben hala onu anlamadım
- 1 ay
İyi uyum olmak için kendi değerim küçüktü tutmaya çalışmıyorum benim düşünce yapım böyle genelde böyleyim canım benim şurada durup da seninle tartışmak istemiyorum
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Normal değil kesinlikle. Özel günleri nasıl kutluyor? Bir sene geçtiyse doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü, yıldönümünüz hiçbirini kutlamadıysa tam bir öküz. Maddi de değil manevi bir şeyler de hazırlayabilir. Küçük şeyler de alabilir. Hediye vermek için özel bir gün olmasına bile gerek yokken ozel günde bile hediye almıyosa sıkıntı vardır
00 Yorumla - 1 ay
Kadınlar aslında hediyeye maddi veya meteryal olarak değil düşünüldüğünü hissetiklerinde mutlu oldukları için değer verirler ve küçücük bir hediye bile bir kadını haftalarca mutlu eder.
Bence bunun maddiyat ile ilgisi yok.011 Yorumla- Soran1 ay
Ya zaten hediye alıp da 5000 liralık hediye alsin derdinde değilim. Bir kazak alsin 300 liraya. İçinden gelsin
- 1 ay
Bende onu diyorum işte seninkinin burcu öküz falan mı?
- 1 ay
Sosjekehsje güzel laf soktun aslan bu arada nick in karnimi aciktirdi @Birbucukacılıadana
- 1 ay
Hahah nick mi karnını acıktırdı yoksa karnın açken mi bana denk geldin
- 1 ay
Kirvem sen Adanalı mısın?
- 1 ay
Belli belli nasıl da Adana görünce hemen yükseldi hahah yanına da bir acılı şalgam üff
- 1 ay
Harbi Adanalı ya ruhuna işlemiş şu an aşırı emin oldum buna hahsh takipleyim hemşimi hemen
- u1 ay
Normal değil almıyorsa değer vermiyordur
Değer hediyelerlemj ölçülür elbette hayır ama hediye almak, güzel sözler soylemek, sürprizler yapmak bunlarin tek amaci seni mutlu etmektir.. üzülme banada alınmadi çok dert etme ona gore alirsin tavrini.10 Yorumla Kime göre neye göre
Bende evliyim 1 senedir eşim çiçek almadı 1 kere saksılı çiçek aldı oda kurudu bakamadm ama çiçek bilerek almaz ben koparılan çiçeklerden haz etmem üzülürüm diye
Doğum günümde 1 sene önce iPhone 11 almıştı00 YorumlaNormal değil insan hiç mi bisi almaz az kazanıyor bile olsa küçükde olsa bisi alinir yani garip, sevgilim yok ama olsaydi ooo şimdiden almak istediğim coook şey vardir yani 😂😂 severim hediye almayı
10 YorumlaDurumu yoktur diyenler kadınlar araba alsın diye beklemiyor ufacık bir toka bile alsa bu bizim için değerlidir hiç almayan biri bence yeterince sevmiyordur cimridir
00 Yorumla- 1 ay
sen aldın mı? bak değerini bilen biri ile birlikte olamayacak kadar güçsüz varlıklarız.. sen almışsan ve o almıyorsa değer vermesini göstermesini bilmiyor demektir..
00 Yorumla - 1 ay
Hayır, tabiki de normal değil. Bu tipleri çok arıyor musunuz ya da böyleleri nerelerde yaşamışta size denk geliyor aklım almıyor
10 Yorumla - 1 ay
hediye almayı da vermeyi de çok severim beğendiğim en ufak şeyde aklıma sevdiklerim gelir zevklerine göre
110 Yorumla- 1 ay
Bu boyla mı
- 1 ay
😄😄evettt bu boyla
- 1 ay
Senden güzel hediye mi var
- 1 ay
boyuma laf edip sonra iltifat etmen de tuhaf
- 1 ay
169 boyumla yorumuna sadece güldüm 😄
- 1 ay
8 saate çok şey değişti
- 1 ay
Daha kısa görünüyorsun 169 olsada yine kısasın ufaklık
- 1 ay
👀
- 1 ay
Memleket nere senin
- 1 ay
İltifatın nedeni bi an yürüyesim geldi sana
- s1 ay
Değil benim için. Bir kere de ufak bir hediye olsa da bir hediye alınmalı. İnsan sevdiklerinden umar böyle şeyleri.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Değil, her kesin bütçesine göre alınacak şeyler vardır mutlaka. Bunu dile getir, ben öyle yaptım. Bazen erkeklerin kafası ermiyor bunlara o yüzden kendin söylemelisin
20 Yorumla Bence değil parası yok desek o bile bahane değil 1 yılda kenara 1 tl koysa gene bir şeyler alırdı iyi ya da kötü
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Normal değil bence insan sevdiğine küçük de olsa bir jest yapar. Ben bile uzak mesafe ilişkimde buluşucaz diye kazak almıştım çocuğa gerçi veremeden ayrıldık ama. Alınır yani illa çok pahalı bir şey olmasına gerek yok.
00 Yorumla - 1 ay
O sırada doğum günü sevgililer günü vb. pek çok günün erkeğe girerken kadınların hiçbir şekilde sürpriz yapma derdinin olmaması...
00 Yorumla Normal belki durumu yoktur böyle beklentiler içerisine girmeyin ya
05 Yorumla- Soran1 ay
Ben asgari ücretle çalıştığım halde hem ona aldım hem onun ablasına aldım doğum günü hediyesi
- Soran1 ay
Asgari ücretten yüksek alıyor. Hediye dssigin nedir 300 liraya bı kazak. Bunu alamayacak insan mı var
- 1 ay
Rezil çocuk insan 1 çiçek alır ya
- 1 ay
Gayet normal sen kaç defa hediye verdin ona?
01 Yorumla- Soran1 ay
3
- 1 ay
Cepte görmüş seni demek ki ne yaparsam yapayım gitmez bu'yu hissettirmişsin. Hediye almaması seni düşünmemesi demek. Tabiki anormal
00 Yorumla Değil ya maddiyat da değil bu bir yılda bir kere bile alamayacak durumda olan kimse yoktur ki illaki pahayla ölçülmez bu manevi bir hediye bile yeter
00 Yorumla- 1 ay
Sen alıyorsan o almıyorsa normal değil. Sen de hediye almıyorsan normal.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Almaktan çok vermeye odaklıyim ilişkide o nedenle insan kendi vermeye başladığında karşı tarafta illaki düşünüp alıyor ama bir yıllık ilişkide hic alınmamış olması düşündürücü
00 Yorumla Ben aldımda ne oldu ki? o bana hiç almadı. Zaten kafamda birçok şey bitti.
00 Yorumla- 1 ay
Normal değil insanın içinden gelir ve alır yani
00 Yorumla Normal değil ama ülkemizde maalesef yaygın.
Tek tek öğreteceksiniz.
00 YorumlaAnormal hediyenin günü yoktur bir çiçek bile normal günde almalı
00 Yorumla- s1 ay
Normal değil benim için, özel günlerde hediye alınmalı bence.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Normal değil. Adam takılıyor sadece. Sana pahalı hediyeler almıyorsa senin buna değmeyeceğini düşünüyordur. Erkekler karmaşık değiller kadınlar gerçekleri görmezden geliyor sorun bu
00 Yorumla - 1 ay
Değil yani en basiti ufak bir kolye bir çiçek bile almadiysa normal degil
00 Yorumla Yani bir bileklik bile mutlu eder ama. Ya ince değil ya sevmiyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben eski sevgilime öğretmiştim sevdiğim şeyleri söylerdim hediye severim falan derdim biraz zaman aldı ama öğrenmişti ben de ona alıyordum kendini kullanılmış hissetmesin diye
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Normal değil erkek hediye almalı bol para harcamalı. Cüzdanının ağzını sonuna kadar açmazsa o erkeğin yüzüne bile bakmam.
00 Yorumla - 1 ay
askom dogum gününde de mi almadı maddi durumu kötü mü acaba dicemde benim mesela sevgilimin dogum gunu yaklaşıyor dileniyorum resmen arkadaslardan isteyen alıyor bi şekilde ama şimdi onun ne düşündüğünü bilemeyiz çok takma kafana
00 Yorumla Eğer sevdiğiniz için zaman ayiriyorsaniz. Bu en kiymetli hediyedir. Geri kalan seyler "he" diyebildirmek icindir. O yuzden hic yasamamis gibi olacagimiz hayatta varsin yok olmadan evvel iki hediye almamis olalim birbirimize. Ne olur ki..
00 YorumlaAyy ben de oyle bir odunla birlikteydim ve evliyiz Şu an :D maddm hediye cicek almadin diyip kendime dogum gunu hediyesi olarak altin kolue aldirtmistim kuyumcuya soktum ve bunu begendim diyip paket yaptirdim odemek zorunda kalmisti 🤣
03 Yorumla- 1 ay
Mesaj atabilirmisin bi
- 1 ay
@ooofffffooofffff neden ki
- 1 ay
Cok onemli
Kesinlikle normal değil. Düşüncesiz insanları sevmiyorum ve emin ol evlendiğinde de almayacak. Hediye ya bi gül de mi alamıyor. Paran mu yok git bahçeden kopar ver en azından düşünmüş deriz ama yok erkek neticede
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
bence normal degil hic dogum gununde ya da özel günlerde hediye almadi mi?
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadın öyle adamı sever zaten. Sana hediye alsa yüzüne bile bakmazdın
00 Yorumla Hiç te normal değil illa büyüük bir şey olmasına gerek yok tabiki ama seven insan sevdiğini mutlu etmek şaşırtmak ister ya cimri ya da sevmiyo seni yavru ceylan
00 Yorumla- 1 ay
Hediye istiyorsan, özellikle almasını istediğin bir şey varsa doğruca söyle.
İma etmek ya da hiçbir şey demeyip beklemek asla işe yaramaz.
03 Yorumla- 1 ay
@lavinya08 belki,
Ama hediye almaması içinde kaldıysa söylemen gerekir.
Belki o yanında olmanın en iyi hediye olduğunu sanıyordur?
Belki hediyeye gerek duymadığını düşünüyordur?
Belki alacak durumu yoktur?
Neden kendisine sormuyorsun?
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Onun siqidaşşa yeter kardeşim benim fazla değer vermek yok
00 Yorumla - 1 ay
Tamamen değer meselesı ben 2ay bile olmamış sevgılı bile olmadım kışı tarafından maddı anlamda baya yüksek bir hediye almıstm ben ıse hala bısı almadm neden çünkü anlamı yok benim ıcın
04 Yorumla- 1 ay
Farkındamsn sevgilim değil dedim ve menfaatçı bırı olmadıgm ıcın ztn Şu an konuşmuyorum zengın parası daha doğrusu erkek parası yiyen kadınlara alıskın ülkede ben tek mücadele eden bırıym
- 1 ay
Aptallıkta değil zengınlıkte değil ilgiyle kendıne aşık etmeye çalışan zeka kültürü bır nevi taktik gibi dusunun
- 1 ay
yani kişiden kişiye değişiyor ya. eğer böyle biriyse buna kendin kabullenmen gerek. daha önceki sevgililerine almış ama sana almamışsa o zaman bence bunu düşünmen gerek
00 Yorumla - 1 ay
Evet bence normal değil ama belki ne hediye alacağını bilememiştir. Yani hediye almasa bile seni sevmediği anlamına gelmez sevmek için de hediye almasına gerek yok bence
00 Yorumla - 1 ay
Seven adam bir dk düşünmez alır. En azından ben öyleyim. Fakat çok seven adam sevgi patlaması yaşarsa illaki bir seyler alır bir seyler yapar :)
00 Yorumla - 1 ay
Değil 1 sene nasıl katlandın öyle bir hödüğe ben bile kızdan hediye beklerim yani almıyorsa kapı orada 1 sene uzun bir süre almalıydı bence
10 Yorumla Eski iki buçuk senelikk ilişkimde hiç hediyee alamamamm onuda geçtim bu yaşıma kadar hiç hediyyee alınmaması
00 YorumlaNormal değil hödük yani bu baya
Bana 1-2 ay icinde almazsa supheye duserim belli ederim yani
00 YorumlaDeğer görmek aldığı hediyeye mi bağlı eski sevgilim sağolsun zorla kendine hediye aldırıyodu yetmiyodu bir de nankörlük ediyordu
00 Yorumla- 1 ay
Doğum gününde, sevgililer gününde de mi almadı? Hediye olma çiçek olur, onu da mı almadı? Öyleyse normal değil tabi ki.
00 Yorumla - 1 ay
Hiçbir şekilde seni mutlu edecek bir davranışta bulunmadıysa nazikçe konuşmanı öneririm. Umarım hallolur ve sevgisini sana daha güzel gösterir
00 Yorumla - 1 ay
Erkekler hediye aldığı kızlara değer verirler genelde hediye almamış olması anormal geliyor açıkçası..
00 Yorumla İnsan sevdiğine eğer değer veriyorsa bence bu tür şeyleri önemsemesi gerek ya şimdi böyleyse evlendikten sonra düşünemiyorum onu
00 Yorumla- 1 ay
Canm desene kışın yakacak odunun hazır senin. Normal olur mu ya insan bi hediye alır yani 1 sene de sevgilisine.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Senin 1 yıldır hediye almayan erkekle ne işin var?
İlk buluşmada hesap ödemiyorsa
Tanıştığınızda ilk haftadan hediye almıyorsa şutla gitsin15 Yorumla- Soran1 ay
Aşağıda biri demiş ki adamın sevgisi sana yetmiyor mu hediyeye ne gerek var
- Cevap sahibi1 ay
Ya onlar cimri erkek
- Cevap sahibi1 ay
Cimri erkeğin sevgisi de cimri olur
- Cevap sahibi1 ay
Ona açıkça söyle ve de ki
Bana hediye almanı istiyorum
Bana hediye alır mısın
Şunu şunu istiyorum bunu al Bana de - Cevap sahibi1 ay
Almazsa ayrıl çok ciddiyim
Ne yazık ki erkeklerin bazıları bilmiyor ona bunu sen ogretmelisin
10 YorumlaKesinlikle anormal, ancak olaya iki taraflı bakmak da lazım.
00 YorumlaBir yıllık ilişkide her şeyi hediyeye bağlanmak normal mı?
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi