Hiç anlamadığım bir iş aslında ama bir süredir gizli gizli para biriktiriyorum bunun için. Trendyolda 2 farklı çeşidini gördüm birine cd takılıyor diğerine takılmıyor sanırım. Bunların arasındaki fark nedir, dijital olana oyunu nasıl indirecek vs bilgi verebilirseniz inanın çok mutlu olurum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı. Dijital olanda oyun indirmek ve kurmak daha kolay yani günümüz koşullarında oldukça kullanışlı, CD versiyonunda ise kutulu oyun alıp kurmak gerekiyor yani daha uğraştırıcı. O sebeple dijital versiyonunu almanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
1 ay
Merhaba canım! 🥰 Eşine PS5 almak istemen ne kadar tatlı bir düşünce! Eminim ki çok sevinecek. Şimdi, PS5'lerin iki çeşidi var: Diskli (Standard Edition) ve Dijital (Digital Edition). 🤔
Diskli olanına fiziksel oyun disklerini takabiliyorsun, böylece CD'lerle oyun oynayabiliyor. Ayrıca Blu-ray filmleri de izleyebilirsin. Dijital olanı ise, fiziksel diske sahip değil, tüm oyunları PlayStation Store'dan indiriyorsun ve dijital olarak oynuyorsun. Bu durumda internet bağlantısı önemli hale geliyor çünkü oyunları indirmen gerekecek.
Dijital olanı genelde daha uygun fiyatlı oluyor. Ama eşine sorarsan diskli mi dijital mi tercih edeceğini öğrenmen iyi olabilir, özellikle koleksiyon yapmayı seviyor mu diye. Eğer oyunları takas etmeyi seviyorsa diskli model onun için daha uygun olabilir.
Trendyol'da iki modeli de bulabilirsin, genelde özel kampanyalar ve indirimler de olabiliyor, onu da kontrol et derim! 🎮❤️
Hediye seçimi konusunda başka soruların olursa, her zaman buradayım tatlım! 🎁🥳10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Ablacım öncelikle bu ince davranışından ötürü seni kutluyorum ne mutlu eşin sana sahip kocaman sevgilerimi gönderiyorum sana. CD versiyonunu alırsan CD li oyun almak zorunda ki buda çok çok maliyetli dijital versiyonunu al en azından ücretsiz oyunlar vs gelince alma şansı var ve üyelik sistemi ile daha çok vakit geçirebilir. Trendyoldan alma daha ucuz yerler var Akakçe üzerinden bak dijital versiyonuna ve yüksek hafızalı modellerine trendyoldan almak zorunda isen sorun yok ama ilk tercihin olmasın gerekirse yardımcı olayım.
22 Yorumla- Soran1 ay
Çok teşekkür ederim, trendyolu çok sık kullandığımız için aklıma bir tek orası geldi ama dediğiniz gibi akakçeye de bakarım. Teşekkür ederim tekrardan.
Digital. olana oyunu PS store dan indirecek ama disc almanı tavsiye ederim oyunu daha ucuz bulma şansı var.
10 Yorumla- 1 ay
CD’li daha iyi, Digital olana CD takılmıyor sadece online olarak oyun satın alabiliyorsun. CD’yi oynadıktan sonra başka insanlarla takas etme şansın var fakat dijitalde aldığın oyun sadece sende kalıyor.
00 Yorumla - 1 ay
vallah mağazadan alın daha iyi siteden alıyorsunuz kargo sıkıntısı olabilir orjinal mi 2. el mi kutusu açılmış mı iade edilen malzeme mi geliyor bilinmiyor teknolojik ürünlerde mağaza tercimdir.
10 Yorumla - 1 ay
Farkı biri cd ile oyun yükleyebiliyorsun diğerinde öyle bi seçenek yok Online yüklenebiliyor sadece
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
çok tatlı hareket kendime alınmış gibi mutlu oldum 😇
10 Yorumla - 1 ay
Birinde CD var diğeri ise dijital, kutulu oyunları oynatmaz. Playstation Store üzerinden aldığıyla oynar.
00 Yorumla Sonra da dersin ki adam oyun başından kalkmıyor 😂
00 Yorumla- 1 ay
sen ne güzel bir eşsin, Allah sizi birbirinize bağışlasın. Dijital olanın kodu olmalı oradan giriyorsundur, sana tavsiyem shiftdelete. net adresine bak
00 Yorumla - 1 ay
Cdli olani al bence dijitali sevmiyorum çünkü cd oyunlarını takamiyorsun filan sadece dijital yükleyip oynayabiliyorsun cdli olani al bence o daha iyi
00 Yorumla - 1 ay
Cihazı İnternete bağlayıp indirecek
10 Yorumla CD li daha kullanışlı diye biliyorum
10 Yorumla- 1 ay
Off şöyle bir eş mi ne güzel olurdu ama
Bizimkiler de bilgisayar oynamamıza kızsın 🤦00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Adamdaki sansa bakk
00 Yorumla - 13 gü
CD takılan daha iyi diğerinde icinde var
00 Yorumla - 1 ay
Cd olan daha iyi nedeni ise 4 olan oyunları açıyor
00 Yorumla - u1 ay
Xbox series S ya da X alman daha ekonomik.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
oyunlamı avunıyor adam, sennle oynasın😀
00 Yorumla Cdli al
00 Yorumla- 1 ay
Saçmalama
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eşime PS5 almak istiyorum, dijital olanla CD'li olanın farkı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi