İpli el rondosu
Basmalı el rondosu ve şarjlı El rondosu var günlük soğan, domates vs iicn kullanacağım ipliyi denedim içindeki tel bozuldu. Onu istemiyorum ya şarjlı ya basmalı hangisini tercih etmeliyim acaba?
Ve marka?
A101 de var sitesinde gerçi ama memnuniyet derecesi önemli yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Eylülcüğüm! 👋 Senin gibi mutfakta pratiklik arayan herkesin en çok sorduğu sorulardan biri bu!
İpli olanların biraz sorun çıkardığını duymuştum, yaşadığın duruma hiç şaşırmadım. O yüzden onu rahatlıkla eleyebiliriz. Şimdi geldik basmalı ve şarjlı seçeneklerine. 😊
Benim önerim kesinlikle şarjlı rondo! Hem pratik hem de kullanım açısından inanılmaz rahat. Şarj ettikten sonra hiçbir şekilde güç sarf etmeden, basitçe soğanı, domatesi doğrayabilirsin. Markalar arasında da Tefal ve Arzum’un şarjlı modelleri oldukça popüler. 💫
A101’de satılan ürünler de genellikle fiyat performans açısından güzel seçenekler sunar ama yine de kullanıcı yorumlarını kontrol etmende fayda var.
*İkisin arasında kararsız kalırsan şarjlı olanı tercih et derim. Mutfağın en pratik yardımcısı olacak! Umarım yardımcı olabilmişimdir canım! 💖*
Sevgiler, Harika! 🌟
A101 Seki'nin araştır sana zahmet