Arkadaşlar aşağıda resimde göründüğü gibi kurdeleler, ipler, simler, çeşitli hediye süsleri, seramik killerini bulabileceğim bir yer var mı Kadıköy'de?
https://i.hizliresim.com/6lrn4v.jpg
https://i.hizliresim.com/6lrn4v.jpg
Kızlar yılbaşında anneme hediyelik eşya araken hiç ummadığım bir yerde çok güzel bir mağaza buldum yok yok içinde. Hobi ile ilgili herşey var. ben hazır bir şey almaktansa kendim ahşap bir şey alıp yapayım dedim süper de oldu. Annem çok beğendi hatta birlikte tekrar gidip eve bir sürü alışveriş yaptık. Şimdi annem ev işlerini bıraktı hobiye sardı )))) Uğrayın bence. Yeri çok basit Hasanpaşa ışıklarda fırın var tam karşısındaki sokağa girin 30 metre sonra sağda. burdan kalkıp eminönülere yorulmayın boşuna.
Hasanpaşa mı? Kadıköy Belediyesine yakın mı?
@aylinderman
Evet belediyenin önünden Hasanpaşaya doğru gelince ışıklar var hemen sağındaki sokak. Çok yakın.
selen çok teşekkür ederim. komik olan o sokaktan kimbilir kaç kez geçmişimdir. hiç dikkat etmemiştim. evime de çok yakınmış.
akmar'ın karşısında güven kırtasiyesi var. çok büyük bir yer orada dediklerin var
Aaa güvende satıyorlar mı, ben resim malzemelerimi oradan alıyorum ama internetle. Teşekkür ederim çok mutlu oldum :)
acıbadem koşuyolu köprüsünün orda burger king'i geçince nokta kırtasiye var orda da bulabilirsin.
Bir tane bizim burada var Burger King acıbadem köprüsünde ama senin söylediğin daha ileride sanırım, ben yarın bakarım. Teşekkürler. @captain4145
sanırım aynı yerden bahsediyoruz :)) badem tat pastanesinden yukarı doğru çıkıyoruz köprüyü geçince sağda burger king var onu yaklaşık 50 metre geçtikten sonra sağda kalıyor ileride ışıklar var hatta yukarı telekoma doğru gidiyor o yol. belkide köprüleri karıştırmış olabilirm :)
rica ederim :)
dediğiniz malzemeleri büyük kırtasiyelerden temin edebilirsiniz.
nezih duruyor mu bilmiyorum uzun zamandır gitmedim kadıköye ama beni çok şeyi aramaktan kurtardı zamanında sizi de kurtarabilir :D
kurdele, sim, kil bulabileceğiniz garanti ama diğer çok farklı nesneleri toplayabilmek için bir gün eminönüne gitmenizi tavsiye ederim bunlarla ilgileniyorsanız orası sizin için cennet :D
Eminönü koca semt yahu nerede bulabilirim orada, tarif etseniz mi biraz? Çok da bilmiyorum çünkü
Teşekkürler tekrar, Güven'i biliyorum da sadece resim malzemeleri sattıklarını zannediyordum, birisi daha önerdi. Oraya giderim artık :)
amaaaan boş verin eminönünü bende çok bilmiyorum gerçi şövalye kaskı almak için gitmiştim en son :D
kaliteli insanlar yok orada ayrıca kalabalık boşu boşuna yorulacaksınız incik boncuk konusunda aşırı fazla mağaza var hepsini tarif etsem bütün eminönünün haritası çıkar :D
sünnet kıyafetiii diye bağıran insanların seslerini takip edince bulursunuz aslnıda ama :D:D:D:D
dediğim gibi ben bile gidince rahatsız oluyorum orada boşverin orayı :D
Yalnız bunlar incik boncuk değil, bu açık havada kuruyan hamurları bile bulmak, albenisi olan hediye paketleri bulmak kolay değil.
yok yok incik boncuk çok fazla orada dediğim yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum isimlerini bilmediğim için aslında sizin aradığınız şeyler ama isimlerini bilmiyorum :D
bu konuda cahilim biraz sadece şöyle anlatayım boncuk boyasından tutun değişik kimsayal materyallere kadar her türlü ürünün bulunduğu yerler var
benim hobim olmadığı için terimleri bilmiyorum dediğim gibi :) incik boncuk diyince yanlış anlamayın ya biraz daha araştırayım isterseniz :D ama Eminönü hobi malzemeleri ile ilgili Google da aratırsanız
hiç karşılaşmadığınız kadar çok sonuçla karşılaşacaksınız :D
deidğim gibi Google da arıyordum görsellere tıkladım çok güzel şeyler var :)
ayrıca düğün şekeri vb vb şeyler sattığını yazan yerlerden çok güzel malzemeler çıkartabilirsiniz :D
sizin hobi yine kolay bulunuyor ben okçulukla uğraşıyorum istediğim kalite de oklar sadece yurtdışında varlar ve gelirken hep sorun çıkartıyor oklar :D:D
kadıkoy hasanpasa var netten satısta var adre ve telını vereyım sıze kadikoyhobisanat. com
216 36 444 36
hasanpaşada Kadikoy hobi sanat dukkanı var bütün işmek calışanları burdan malzeme almaktalar,
0216 36 444 36 tel www.kadikoyhobi.com internet adresi burdanda online alış veriş yapabiliyorsunuz.
Onlarca yer var, hatta hatırladığım kadarıyla bu tip şeyler satanların bir sokağı bile var...
Sokak mı hiç duymadım ama neyse sorarım artık, teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Akmarin oralarda bulursun muhtemelen veya bir ust aradaki mekanlarda ararsin olmadi en son bahariyeye cik bulursun
Teşekkür ederim
Rica ederim ^^
Eminönü tarafında bulursun bence
Teşekkürler
Kilisenin orda bitane vardı amma...
İllaki vardır Kadıköyde :)
kadıköyde alayı var :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar