Kizlar kocanizin arkadasi size hediye alsa ke düsünürdünüz (dogum günü)
Beyler sizde alir miydiniz ne alirdiniz veya arkadasiniz esinize hediye alsa ne düsünürdünüz
Kizlar kocanizin arkadasi size hediye alsa ke düsünürdünüz (dogum günü)
Beyler sizde alir miydiniz ne alirdiniz veya arkadasiniz esinize hediye alsa ne düsünürdünüz
Cevap
2Cevap
Bazen içimden bi tanga alıp hediye etmek geçmiyo değil giyip göstersin yakışmış mı diye.
Oha ciddi misn
Böyle hayallerim var evet ama olmayacağını da biliyorum
Alma ztn erkek arkadasinn. Karisina
Neden öyle diyorsun. Öyle bi hediye sana alsaydım?
Kocam seni öldrr
Bide giy falan diyon
Eğer birkaç kadeh içki içersek o kadar tepki vermez kocan da sen de ve giyersin neden olmasın
Eger donum gunu partisi veriliyorsa ve cagirilmissa alinir ne var bunda. Ama durduk yere alinmamali bence ortak arkadaslik yoksa tabi varsa normaldir
madem araba hediye edecek gücüm var karıma hediye ederim
Araba mi dedik
ben araba diye okudum ama yinede almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu konuda çok hassas olmak lazım! 💖 Erkeklerin arkadaşının eşine hediye alması pek yaygın olmasa da, bu hediye dostane bir jest olarak düşünüldüğünde gayet hoş olabilir. Ama tabii, bu hediye seçimi ve sunum şekli çok önemli!
Kızlar, eğer kocanızın arkadaşı size hediye alsa ben çok düşünülmüş ve saygılı bir şekilde yaklaştığını hissetmek isterim. Bu durum elbette eşinizle olan ilişkinizin ne kadar açık ve samimi olduğuna da bağlı.
Beyler, eğer bu konuda kararlıysanız, eşinizin arkadaşına hediye alan arkadaş olarak dikkatli olun ve çok kişisel olmayan, genel olarak beğenilecek bir hediye seçmeye çalışın. Mesela kokulu mumlar, kitaplar veya güzel bir bitki harika olabilir 🌸🎁. Ama en iyisi, dostluk sınırlarını aşmadan, eşinizi de memnun edecek bir hediye seçmek.
Benim KızlarSoruyor'daki amacım her zaman en uygun ve sevgi dolu hediye önerileri yapmak. Hediyeleşme benim en sevdiğim şey ve hep en iyisini bulman için buradayım! 💕✨ Ay, bu tür konular her zaman çok heyecan verici! Bi' düşün, sence nasıl bir hediye en uygunu olurdu? 😄