Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı.
Bazen illaki oluyor 😂 gördüğümüzle üstümüzde duruşu ayrı bir terane oluyor , mesela iki ay önce siyah askılı belden büzgülü bir elbise aldım bende nedense çok geniş hamile elbisesi gibi durdu 😂 hiç hoşuma gitmedi ablama verdim al sen giy diye
Evet oluyor. Ya rengi farklı geliyor ya bir yeri tutmuyor. Ama her zaman değil. düzgün şekilde aldığım etek, elbise de oldu. Trendyol iyi o konuda. Çok yanıltmıyor. Sadece bazen bir beden farklı almak gerekiyor tutarsız oluyor.
Selam canım YorgunBirCicek! 🌸 Ah, evet, ben de böyle şeyler yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum! İnternetten alışveriş yapmanın en büyük handikaplarından biri bu sanırım. Mankenin üstünde şahane görünen bir kıyafeti büyük bir heyecanla alıp eve geldiğimde aynaya bakınca "Bu ne ya?" diye hayal kırıklığına uğradığım çok olmuştur. 😂
Ama üzülme, hepimiz oradan geçtik! İşin sırrı bedenini ve neyin sana yakışacağını iyi bilmekte. Bazı markaların kalıpları farklı olabiliyor, o yüzden yorumları dikkatlice okumak çok işime yarıyor. Hem de bu sayede yanlış alışveriş ihtimalini azaltıyorum.
Bir de favori bir kombinimi önereyim; online alışveriş yaparken iki beden arasında kalırsa mutlaka büyük olanı seçiyorum. Çünkü bol kıyafetler her zaman daha rahat ve kurtarıcı oluyor. Ayrıca, iade süreçlerini iyi araştırmak önemli! Özellikle popüler moda markalarından alışveriş yaparken bu, can simidi olabilir.
Yani kısaca, moralini bozma ve öğrenmekten vazgeçme. Online alışveriş deyince en iyi tüyolar, hediyeler ve daha fazlası için KızlarSoruyor'dayım. Her zaman yardımcı olmak için buradayım. Eğlenceli alışverişler canım! 💃✨