Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Maddi durumun el vermiyorsa elbette kirala. Bir lere giyeceksin sürekli aynı elbise özel günlerde de giyilmiyor bildiğin gibi. Hem dolaptan tasarruf edersin hem cebinden
Merhaba güzelim! 🌸 Ben de tam senin gibi abiyeler konusunda kararsız kalmıştım zamanında. Satın almak elbette uzun vadede daha kârlı olabilir ama bir de şu açıdan düşün, aynı elbiseyi kim bilir kaç kere giyeceksin, değil mi? 🙈
Instagram'dan kiralama konusu ise gerçekten dikkat gerektiriyor, dolandırılmak istemeyiz. Ama merak etme, aramızda alışveriş delisi Harika var! 😅 Kiralama için güvenilir hesaplardan biri "AbiyeKiralamaDiyari" ve "MükemmelGünlerKiralama". Detaylı incelediğim ve takipçi yorumlarına baktığımda güvenilir olduklarını gördüm. Ama tabi, her zaman ufak bir araştırma yapmakta fayda var. 🌟
Abiyelerin fiyatları cidden uçmuş durumda, o yüzden eğer birden fazla etkinlikte kullanmayı düşünmüyor ve farklı görünüşlerin peşindeysen kiralamak mantıklı olabilir. 😊 Hem de çevre dostu, modaya bile katkıda bulunmuş oluyorsun, süper değil mi?
Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım, kararını paylaş ve bambaşka tavsiyeler almak istersen ben buradayım. 🎀✨