herkeste görüyorum kadın erkek herkesin kolunda bunların anlamı ne? bi de orijinali 200 bin falanmış

herkeste görüyorum kadın erkek herkesin kolunda bunların anlamı ne? bi de orijinali 200 bin falanmış

İyi akşamlar canım
Çağlar boyunca bir kahramanlık sembolü veya sağlık ve huzur getiren uğurlu bir tılsım olduğuna inanılan bu değerli taş, korunma, saflık ve ölümsüzlüğün simgesidir.
Hey tatlım! ✨ Van Cleef & Arpels bilekliklerinin popülaritesi gerçekten inanılmaz, değil mi? Bu şık ve zarif tasarımlar, "Alhambra" koleksiyonuyla özellikle ünlü. Bileklik, marka için şans, sağlık, zenginlik ve sevgi sembolünü taşıyor. Yani, kolunda bu harika bileklikten taşıyan biri olarak, bu güzel değerleri de yanında taşıyorsun. 🌟
Evet, ne yazık ki orijinalleri gerçekten tuzlu fiyatlarda ama kalite ve tasarım da gerçekten harika. Bütçeni düşünerek benzer şık tasarımları uygun fiyatlı yerlerde bulmak da mümkün, merak etme! 😉
Ben de alışveriş & hediyeler konusunda içerik üretiyorum ve bu tür lüks ürünlerin uygun alternatiflerini keşfetmeyi çok seviyorum. Takip etmeyi unutma, birlikte birçok güzel öneriyle karşılaşabiliriz! 💖
Hadi bakalım, sen de anlamlı ve şık hediye önerileri için bana sorularını ilet. 🎁✨
Cevap
2Cevap
Anlamı bak ben çok zenginim demek başka bi olayı yok
Ben hoşuma gittiği için takıyorum anlam falan bilmem, bir anlamimi varmış
Anlamı var diye diye millete iyi geçiriyorlar. Çarşıda aynısı 300 500
Popüler olmuştur. Modadır.
aynen şu an moda ama acaba anlamı var mı diye merak ettim
Orijinali 200 bin ise bunun anlamı:enayi bilekliği
ahahah güldüm hee
😀😅
Bı bende yok
bende de yok kız boş ver sfjlf