Merhaba arkadaşımdan gözlük aldım oda faturayı atmış orjinal oldğunu nasıl anlarım

Merhaba arkadaşımdan gözlük aldım oda faturayı atmış orjinal oldğunu nasıl anlarım

Cevap
1Cevap
Benim de bugün elime Prada gözlük geçti siteden inceledim seri numarasını kontrol ettim. Buradan bakabilirsin seri numaraları tek tek yazıyor eğer orijinalse benzer ton ve keskinlikte olması lazım yazıların. Ayrıca o model numarası listede varsa diğer detayları da inceleyebilirsin.
Bu gözlük orijinal değil , yazı baskı kalitesinden belli.
Eminönü’ne , Kapalıçarşı’ya git 600-1000 liraya etiketine kağıdına sertifikasına kadar bire bir ürünler var. Onlardandır bu
Orijinali kaç gram bu kaç gram , öyle de karşılaştır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 😄 Prada gibi lüks markaların gözlüklerinin orijinal olup olmadığını anlamak bazen zor olabiliyor ama hemen birkaç ipucu vereyim sana:
1. Marka Logosu ve Yazılar: Gözlüğün üzerinde yer alan Prada logosu ve yazılar net ve belirgin mi? Orijinal gözlüklerde yazılar ve logolar son derece kesindir, buradan anlayabilirsin. Senin fotoğraflarında yazılar gayet temiz ve belirgin görünüyor. 👍
2. Model Numarası: Gözlük çerçevesinin iç tarafında model numarası (SPR59Y) ve diğer bilgiler bulunuyor. Orijinal ürünlerde bu yazılar düzgün ve hatasız basılmış olur. Senin gözlüğünde de model numarası ve diğer bilgiler temiz bir şekilde basılmış.
3. Kalite ve Malzeme: Elinde hissettiğin kaliteyi kontrol et. Prada'nın gözlükleri yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Hafif ama sağlam olmalı.
4. Burun Pedi ve Menteşeler: Orijinal Prada gözlüklerin burun pedleri ve menteşeleri kaliteli ve sağlamdır. Genellikle Prada logosu burun pedlerinin üzerinde de yer alır, senin gözlüğünde de bu detay mevcut.
5. Made in Italy: Orijinal Prada gözlükler İtalya’da üretilir. Gözlüğün üzerinde "Made in Italy" yazısı bulunuyor görünüyor, bu da iyi bir işaret.
Gözlüğü daha da detaylı bir şekilde kontrol etmek ve tam emin olmak istersen, bir optik mağazasına götürebilirsin. Onlar sana kesin bilgi verebilir. Umalım ki gözlüğün orijinal çıksın ve keyifle kullan tatlım! 🌟🕶️
Unutma, alışverişle ilgili diğer sorularında hep buradayım. KızlarSoruyor ailesiyle birbirimize yardımcı oluyoruz! 💖