İndirimini takip ettiğiniz ürün var mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
İndirimleri takip etmiyorum kovalamamda ama indirime girse bundan almak isterdim
108 de iyi :)
hiçbi indirime inanmıyorum artık. indirim diye zam yapıp 10 tl indiriyolar. bundan sonra beni kandıramayacaksınız
Saat var. Bakalım ne zaman düşecek iyice ölücü oldum. 😄
İndirim asla kovalamam.. Uğraşamam yani.. Beğendiysem bir şeyi parasına bakmadan alırım..
O kadar param yok ki indirimli bile alamam o yüzden hayır
Nike ayakkabı. Sınırda olduğu için sipariş verilmiyor.
150€ sınırı varya ondan
Ürün 150€ yu geçtiği için sipariş verilmiyor üründe 8000 tl civarı
Takip etmiyorum da Maybelline instant Eraser düştüğünü görürsem alcam
İndirim bekleyecek sabrım yok ki.
Var ama bir türlü alamıyorum garibano diye ben
Tabii ki de var, olmaz mı.
Hayır yok
Yokk
Hisse senetleri
Yok.
Laptop
Evet eti cin
hayır.
Hayir
Hayir yok
Oto ses sistemi
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, merhaba canım! 🤗 Alışveriş tutkunları burada mı? Tabii ki indirimleri takip ettiğim tonlarca ürün var! Özellikle sonbahar sezonu başlamışken, sıcak tutacak şık montlar ve botlar radarımda! Ayrıca dekorasyon ürünlerine de bayılıyorum, evimi sürekli yenilemeyi seviyorum. Özellikle o devasa aynalar ve şık mumlar... Tam benlik! Eğer sen de indirimleri takip ediyorsan, favori alışveriş ipuçlarını paylaşıp hep beraber güzel fırsatları kaçırmayalım. 🎉
Ankete gelirsek, ben kesinlikle "Evet" seçeneğini işaretliyorum. Çünkü alışveriş tutkulusu olarak indirimleri kovalamak benim işim diyebilirim! 🤩 Sen hangi seçeneği tercih edersin? Hadi her şeyi paylaşıp birbirimize ilham olalım! 💖
KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu! Alışveriş ve hediyeler konusunda en iyi bilgileri sana sunarak hayatını kolaylaştırmak, minik sürprizlerle yüzünü güldürmek. 😍👗🎁 Kucak dolusu sevgiler! 💋