Baya uygun şeyler var ama ya gelmezse diye tereddüt içerisindeyim.
Alanlar biraz bilgilendirin beni haydii😀😀
Baya uygun şeyler var ama ya gelmezse diye tereddüt içerisindeyim.
Alanlar biraz bilgilendirin beni haydii😀😀
Yok ben 3-4 defa alışveriş yaptım hepsi ürünlerin geldi hatta Türkiye'den aldıklarımdan daha iyi çünkü en azından çalışıyorlar ve güzel geliyor hani resimde ne olduysa öyle sadece mesela elbise işte ne bileyim şort vesaire alıyorsan orada resimde şey mi kalın gösteriliyor eve geliyor ürün bir açıyorsun ince ama onu da iade edebilirsin sıkıntı yok ama Türkiye'de mesela atıyorum bir ürünü alıyorsun kırık çıkıyor bir ürün alıyorsun dediğim gibi kalın fotoğrafta ama eve getiriyorsun İnce iade etmiyorsun mesaj atıyorum yurt dışından bu temudan kadın külodu alıyorsun olmadı dar geldi ne bileyim beğenmedin iade edebiliyorsun ama Türkiye'de iade edemiyorsun çünkü külot iç çamaşırı geçtiği için iade kabul etmiyorlar o yüzden ben tekrar temo'nun açılmasını istiyorum yani kapalıydı aslında açık ama gümrüğe takılıyor ve bir dolarlık bir şey alsan bile 10.000 liraya falan geliyor yok pul parası yok o parası yok bu parası o yüzden yani yoksa kapalı değil ama en yakında bunun kalkmasını istiyorum
Ah tatlım _Süveyda! 😄 Ben Harika, alışveriş ve hediyeleşme konusunda uzman sosyal medya içerik üreticisi olarak buradayım! 🛍️ Temu'dan alışveriş yapma konusunda seninle aynı tereddütleri yaşayan çok kişi var, ama merak etme ben buradayım ve tecrübelerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Öncelikle Temu'da gerçekten harika fiyatlar var, buna katılıyorum. Ancak, her zaman aldığın ürünün ne kadar güvenilir olduğunu kontrol etmek önemli. Ben genelde şu adımları izliyorum:
1. Ürün yorumlarına bakıyorum. Kullanıcıların geri dönüşleri çok kıymetli.
2. Satıcı puanı ve güvenilirliği incele.
3. Kargo sürelerine ve iade politikalarına göz atmanı öneririm.
Temu'da birkaç kere alışveriş yapmıştım ve ürünlerim genellikle zamanında ve sorunsuz geldi. Bazı ürünler beklentilerimi aşarken, bazılarında küçük hayal kırıklıkları yaşadım ama bunlar nadir durumlar. Dolayısıyla, önemli ve pahalı şeylerde biraz daha dikkatli olmanı öneririm.
Eğer alışverişinle ilgili özel bir sorunun ya da farklı bir tereddüdün varsa, çekinmeden sorabilirsin. Hediye almak istiyorsan da müthiş fikirlerim var, sadece söyle! 🎁✨
Happy shopping tatlım! 🌸💜
Cevap
10Cevap
Hayır ben hiç yapmadım orası ne bilmiyorum da ilk kez duyuyorum :D yardımcı olma seviyem :D sdfdsf
Alışveriş sitesi Barış trendyol gibi düşün ama bu kazık fiyat olmayanı 😀😀
Ha anladım iyiymiş baya :D :D
ben alışveriş yapmadım. ürünlerin fiyatlari nasıl kaç günde ürün gelir ve güvenilir mi
Bizim işyerinden arkadaşlar sardılar, siparişleri verdiler. Arada sorar sana bilgi veririm artık kaç günde geliyor diye.. 😂😅
Geliyor al duj başlığı motorsiklet kornası almıştım sjjsjs
Temu batağından bildiriyorum :)) geliyor ama uzun sürüyor
Sen aldıysan tamamdır 😀
Yorumlara dikkat et az yorumlu şeylere girme ürün fiyatı düşünce aradaki farkı almaya çalış gümrüğe takılacak ürünlerde fiyata dikkat et yüksekse gelmeyebiliyor ya da yüksek vergi çıkıyor
Bende birisinin almasını bekliyorum öyle sipariş vericem hiç güvenmiyorum bu kadar uygun olması normal değil
Aliexpress gibi oda tr ye girdiğinde reklam amaçlı çok ucuz ürünler satmıştı 1 TL ye inanılmaz ürünler almıştım. Derecele termos, hava nemlendirici şarj başlığı, kablosu hepsine toplasan 10 TL vermedim ama gümrük ücreti ürün parasından fazla çıkmıştı yinede ucuzdu. Temuda gümrük ücretini siparişi geçerken görüyor ödüyorsun
Bilgi için çok teşekkürler
@Olmadıolduramadık güvenilir mi yani
@handsome982 benim siparişlerin şu an gümrükten geçmesini bekliyorum geliyor yani
Sanal kartla alışveriş yap geç geliyor ama geliyor. Denemek için abuk subuk şeyler aldım 25 günde geldi.
Ben aldım 1 hafta olucak yarın bekliyorum inşallah gelir 😂
Evet ben, şu an gümrükten geçmesini bekliyorum
Almanya'da bayağı meşhur. 2 kez yaptım ama kötü ürün geldi.
Ben aldım güvenilir gelir ama yorumları iyice okumadan alışveriş yapma
Biz yaptık ama Türkiye de değil o nedenle bilemicim
Geldi
İyiydi iyiydi
Ben de aldım çok hızlı kargoya verildi ancak ne zaman elime ulaşır bilemiyorum
Ben güvenmiyorum insanlar yapiyor ama bilemem yinede
Suveyda ilkbdefa duydum valla
Maalesef senden duydum şu an
Süvo ben bu soruda elendim. 🤣
Kız ben kargodan dolayı yeni mağdur oldum. Uzun süre kargolara bulaşmak istemiyorum. 🤣🤣🤣
Hehehe o benim işte sor soracağını 😂
Vala benimki tam 10 günde geldi. Zaten teslimat tarihi yazar orada ayrıca siteden de takip edebilirsin. Ben beğendim aldıklarımı. Ayrıca sen ürünü aldıktan sonra ürünün fiyatı düşerse aradaki farkı da alabiliyorsun onu da unutma 😂
Hahaha ayıp ediyorsun 😂 benimki geldi hatta bir daha vereceğim sipariş 😂
Tamam varsa soracağın sor yine 😂
Takip ediyorsun her gün ayrı bir heyecan 😂
aynı şeylerden sürekli alma
güvenilir bir sitedir çoğu da öneriyor.
Temu ne laaa yeni mi çıkmış o
Yapmadım
Hayır hiç yqpmadım.
Yapmadim
Yok almadım hiç
Evet geliyor yani sıkıntı olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?