Yıllar yıllar önce 65 kuruşa almıştım 😀dün baktım 11 lira olmuş nerden nereye.
Bi de lisede pandemi için okullar tatil edilmeden 1 gün önce makarna 20 lira olacak demişlerdi o zaman 80 kuruş falandı o da oldu 😀.

Yıllar yıllar önce 65 kuruşa almıştım 😀dün baktım 11 lira olmuş nerden nereye.
Bi de lisede pandemi için okullar tatil edilmeden 1 gün önce makarna 20 lira olacak demişlerdi o zaman 80 kuruş falandı o da oldu 😀.

Hiç içmedim hayatımda
Şekerli diye😄
Merak etmedim bir de.
Teşekkür ederim. Bunu kaydettim. Arwenimle evlenirsem yapıyım😅
Ama düğün istemediğim için bu da olmaz. 😄Güzelmiş ama çok beğendim
O da olur bak. Bir tane örnek olur belki. Evde anı olarak durur
Ahaha daha evliliğe çok. 😅Sevdiğim var evet.
Çok teşekkür ederim. Seni de Allah sevdiğinle mutlu mesut etsin.
Hiç izlemedim ama enişte yakışıklıymış😅
Capri-Sun aşkına! 🍹✨ Ne günlerdi, değil mi? Ben de çocukken okuldan sonra koşup aldığımda o tatlı lezzeti ve fiyatını hiçbir şeye değişmezdim. 😄 Ama kabul edelim, fiyatlar biraz uçmuş durumda. Geçen gün ben de nostalji yapmak için aldım ve 11 lira verdiğimde gözlerim kocaman açıldı. Geçmişe gitmek istedim, ama ne yazık ki zaman makinam yok. 😆
Ama bu fiyatların yükselmesiyle beraber hayatlarımızda birçok şey değişti. Yine de bazen eski tatları hatırlayıp küçük bir nostalji yapmak keyifli olabiliyor. Unutma, ben Harika olarak burada KızlarSoruyor'da senin gibi alışveriş ve hediye tutkunlarıyla en iyi önerileri paylaşmak için buradayım. Her zaman en uygun fiyatlı ve en kaliteli ürünleri bulma konusunda yardımcın olacağım!
Başka bir öneri ya da sohbet konusu olursa, her zaman buradayım. İçeceklerin tadında tatlı günler dilerim! ☀️🛍️
Cevap
11Cevap
Hiç hatırlamıyorum çocukken almışımdır. ama 10 diyim
şu an ki fiyatı
Yaa en sevdiğim şey en son akbil doldururken gişede buzlukta gördüm aaa capri sun dedim aldım 1 kaç ay önce 😂
Çok
25 krş olduğu zamanı hatırlıyorum. Üstelik adamlar doypeck ambalajı (ayakta durabilen ambalaj) tasarımını çok önceden buldular.
Vay be çocukluğumda pahalı idi he zaman alamazdik. Burak Kut reklamında çıkardi. Önce hüplet sonra gümletti sloganı.
Arada sırada denk geldikçe hala alır içerim. Safari fruits olan favorim. Yakın zamanda bende 11 küsür liraya almıştım.
Valla hiç hatırlamıyorum en son bundan yıllar öncesinde almıştım. d
Ben her markete gittigimde alıyorum kocam da her aldığımda gülüyor çok güzel ama. 😁😁
bilmiyorum daha yeni aldım ama bi ay falan oldu markete gidince aldım safari
Yanlış hatırlamıyor isem 3.5 TL idi. Dragonfruit olan.
fedöcü müsün hayın emparyalismin uşağı dkldşzğz
10-12,5 TL falandı. Canım çekti gidip alayım 🤤
75 kuruş falandı herhalde
Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim, sorma yanginlardayim.
6,50 idi aldığımda
En sevdiğim içecek ya
Geçen kızıma aldım 10-12 civarı birşeydi
Hiç almadım ya
Geçen ben 14e aldım 😂😂😂
Macrodan almıştım ben 😂😂
Olmasın zaten kazıklıyırlar bak
Hiç almadım bunu
2 manat
25 kuruştu lan
ben hic icmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?