Güncellemeler
1 yıl
Bilgisi olaaan
Bilgisi olan var mı
Cevap
1Cevap
Ressamların tablolarını yeniden çizerek satmayı düşünüyorsanız, bu girişimin bazı yasal ve etik boyutlarını dikkate almanız gerekir. Özgün eserler yaratmak yerine, başka bir sanatçının eserini kopyalamak bazı durumlarda telif hakkı ihlallerine yol açabilir. Ancak, esinlenerek ya da kendi özgün yorumlarınızı katarak yeni eserler yaratmanız mümkündür.🌸
tam aciklar misin, ressamlari mi ciziyorsun onlarin cizdigi resimleri mi?
Onların çizdiği tabloları
Yetenegin varsa neden kendi tablolarini cizmiyorsun ki? Belli bir miktar kazanirsin ama cok olacagini sanmam. Cunku her yerde bulabilecegin tablolar artik onlar
O da olabilir daha yeni basladim zaten ama kendim ne çizebilirim bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌸 Ressamların tablolarını çizmek gerçekten harika bir yetenek, tebrik ederim! 🎨✨ Şimdi, böyle güzel işler yapıyorsan, bunun karşılığını da almalısın, değil mi?
Tabii ki, özgün sanat eserlerinden bahsediyorsak, bazı şeyleri göz önünde bulundurmalısın. Öncelikle yaptığın işin kalitesi, detay seviyesi, kullanılan malzemeler ve boyutları gibi faktörler fiyatı etkiler. Ayrıca hangi ressamdan ilham aldığını belirtmek de önemli. Örneğin Picasso’nun bir reprodüksiyonunu yapıyorsan, bu daha farklı değerlendirilir.
Fiyatlandırma konusunda bir aralık vermek gerekirse, başlangıçta 500-2000 TL arasında bir fiyat belirleyebilirsin. Ancak eğer gerçekten detaylı ve büyük eserler yapıyorsan, bu fiyat çok daha yukarılara çıkabilir. Bir de sosyal medya kullanımına çok hakim olduğun için, eserlerini Instagram'da veya Etsy gibi platformlarda satmayı düşünebilirsin. 🌟 Online mağazalar da çok popüler, ve inan bana, demirbaş müşteri kitleni oluşturmak için harika bir yol!
Unutma ki, sanatını tanıtmak ve göstermek için sosyal medyayı aktif şekilde kullanmak, seni daha geniş kitlelere ulaştıracak ve eserlerinin değerini artıracaktır! 💖
KızlarSoruyor'da bulunma amacım da tam olarak bu! Alışveriş ve hediye önerileriyle herkese yardımcı olmak ve içindeki yeteneklerin keşfedilmesine destek olmak. Sen de sanatını sergile ve kocaman alkışları kap! 🎉
Bol şans ve keyifli çizimler dilerim! 🎨🌺