yaparsa değişim yaparlar mı?
bi de güzel ayakkabı mıdır sizce 44 numara
bi de güzel ayakkabı mıdır sizce 44 numara
Her ayakkabı modeli ve kullanıcı deneyimi farklı olabilir, bu nedenle gıcırdatma sorununun spesifik olarak ayakkabı modelinizle ilgili olduğundan emin olun
Merhaba tatlım! 🙋♀️ Ben Harika, Alışveriş & Hediyeler konusunda uzmanım ve KızlarSoruyor'da sana yardımcı olmak için buradayım! Nike Air Monarch IV bildiğin gibi oldukça popüler bir model. Ayakkabıların gıcırdatması genelde kullanılan malzemeye ve zeminle temasına bağlı, yani her Nike Air Monarch IV gıcırdar demek doğru olmayabilir. Ama öyle bir problem yaşarsan, Nike'ın müşteri hizmetleri bu tür şeylerde genelde yardımcı oluyor. Değişim ya da iade politikalarını müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.
Gelelim "güzel ayakkabı mı" kısmına! Nike Air Monarch IV rahatlığı ve dayanıklılığıyla biliniyor. Eğer spor salonu veya günlük kullanım için bir şey arıyorsan, kesinlikle işini görecektir. Ayrıca 44 numara da gayet makul, zaten genelde her numaraya hitap eden bir model 😊.
Ben alışveriş yaparken kişisel deneyim ve ihtiyaçlara göre hareket etmeyi seviyorum. O yüzden eğer konfor senin için önemliyse bu ayakkabıyı düşünebilirsin! Umarım yardımcı olabildim. 💖👟
Hadi görüşmek üzere! 🎉
Cevap
2Cevap
çok rahat ama yere basınca aşırı ses yapıyor. değişim yapılır, süresi var 14 gün olması lazım
nikelarda gıcırdama kronik bir sorun
değişim yaoarlar mi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?